Skip to Content

This cache has been archived.

Legsa^: Olen tonkinut piilopaikkaa puolin ja toisin ja eipä ole kätkö ottanut löytyäkseen, minkä uskon, kun ei trafikkia ole vuosiin ollut ja piilopaikalla saattaa säät aika vahvasti siihen vaikuttaa. Laitan kätkön arkistoon, koska minulle tulleista kyselyistä päätellen tällä mysteerillä on vain eräänlaista brute force arvoa.

Cache is missing and i think the weather and muggles are reason. I archive this one cause as it have been "shown" to me this mystery has only brute force-style intrests.

Voin antaa kätkön uuteen kiertoon, jos joku haluaa.

More
<

Tap-dance

A cache by Dentaurus Adopted by Legsa^ Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/19/2009
Difficulty:
5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


 

Steppiä Haminassa 25 vuotta.

 

Steppi, eli tap-dance on kansainvälinen tanssimuoto, joka kehittyi 1800-luvun lopulla Yhdysvalloissa lähinnä katutaitelijoiden ja varietee-tanssijoiden keskuudessa. Kulta-aikaansa steppi eli 1920- ja 30-luvuilla, musikaaleissa ja musikaalielokuvissa, kuten esimerkiksi Laulavat Sadepisarat (Singin' in the Rain, 1952), lähestulkoon ”pakollisena” osiona.Useimmille tuttuja steppaajanimiä ovat esimerkiksi Fred Astaire, Ginger Rogers ja Shirley Temple.

Suomeen steppi saapui 1920 Eva Hemmingin mukana Yhdysvalloista ja on pysynyt ”elossa” melko pienen harrastajajoukon parissa.

 

Steppi on soittelua jaloilla, ja harrastajalle oleellisin osa rytmitajun lisäksi ovat kengät, joiden päkiöihin ja kantoihin on kiinnitetty metalliset vahvikkeet, ns. raudat. Steppi kehittää rytmitajun lisäksi tasapainoa ja vartalonhallintaa, sekä esiintymistaitoa ja ryhmässä toimimista. Steppaaja voi olla myös osa orkesteria, rytmisoitin, mutta tutumpaa useimmille on näyttävä showsteppi.

 

Haminan Seudun Tanssijat ry. on aktiivinen harrastajatanssijoiden yhdistys, joka järjestää jäsenilleen tunteja stepistä, salonki- ja kansantansseista sekä uusimpana itämaisesta tanssista. Yhdistys on perustettu vuonna 1975, joten ensi vuonna vietetään koko seuran juhlavuotta, mutta tänä vuonna, 2009, juhlivat steppaajat. Steppiopetus aloitettiin syksyllä 1984, ja 11.10.2009 seura järjesti stepin 25-vuotisjuhlanäytöksen Haminan Ruissalossa Vehkalahtisalissa, missä yleisö pääsi ihailemaan kaikenikäisten steppaajien taitoja lapsista senioreihin.

 

Tämä kätkö juhlistaa omalta osaltaan steppauksen 25-vuotista taivalta Haminassa, väkevästi tulevaisuuteen katsovassa seurassa, jonka varsinkin lapsi- ja nuoriso-osasto on viime vuosina kasvanut moninkertaisesti lukuisien vuosittaisten esiintymisten johdosta.

Tutustupa siis hienoon harrastukseen, vilkaise video ja selvitä koordinaatit löytääksesi kätkö. Kun olet videon katsellut, olet samalla nähnyt koordinaatit kahdesti.

Julkaisukoordinaatit eivät ole ihan bogusta, ne osoittavat seuran harjoituspaikalle, Tanssisalille, missä myös video on kuvattu. Kätkörasian löydät paikasta, josta voit hienon maiseman lisäksi nähdä paikan (vajaan 200m päässä, tosisuunnassa 160°), missä steppaajat esiintyivät eräänä kauniina kesäpäivänä.

 

 

 

Ball change     9                    Brush             1                    Cramp           4

Cramp roll      0                    Draw back     9                    Flap               0

Heel dig         5                    Heel drop       1                    Heel step        2

Hop               4                    Jug                 6                    Jump              8

Leap              3                    Paddle           3                    Point              0

Riffle              5                    Riff walk        6                    Scuff              7

Scuffle            0                    Shuffle            6                    Slap               7

Slurp              9                    Stamp            8                    Step               -

Stomp            0                    Tap                2                    Toe drop        7


 

Shortly in English
This cache celebrates 25 years of tap-dancing in Hamina Finland. The cache is not in the coordinates you see in the description, but watch the video and you'll see cache coordinates twice.


Tarkasta geocache.fi:n palvelussa onko ratkaisusi oikea. - Check your solution here.

free counters

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

11 Logged Visits

Found it 1     Didn't find it 1     Write note 6     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.