Skip to Content

<

Geo119

A cache by eskov Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/15/2009
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Der er sensationelt fundet et nyt grundstof på Dybbøl Banke. Grundstoffet er indtil videre navngivet Geo119 og kan ikke findes på de opgivne koordinater. Selve cachen er small og indeholder logbog, BLYant, træKUL , rav og forskelllige metaller. FFC tilsendes på mail

 

 

 

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Et grundstof er et kemisk stof, der udelukkende består af atomer med samme atomnummer (dvs. har samme antal protoner i kernen) – for eksempel jern, der udelukkende består af jernatomer Fe, eller brom, der i ren form udelukkende består af molekyler med formlen Br2.

Vand derimod er en kemisk forbindelse bestående af molekyler, der er sammensat af flere forskellige atomer - et iltatom O og to brintatomer H (det giver i alt H2O), så vand er ikke et grundstof.

Atomer af samme grundstof, der indeholder forskellige antal af neutroner, kaldes for grundstoffets isotoper.

Man kender 118 forskellige grundstoffer. Der er lavet en oversigt over grundstofferne, som kaldes det periodiske system.

Alle grundstoffer har deres eget, unikke, kemiske symbol, der er gældende over hele verden, uanset hvad grundstoffet hedder på det enkelte sprog. Jern har symbolet Fe, også på dansk, og Natrium har symbolet Na, også i de engelsksprogede lande, hvor Na hedder "sodium". Selv kemibøger skrevet med kyrilliske bogstaver[1] eller med kinesiske skrifttegn[2] bruger de vedtagne latinske bogstaver.

Det nye grundstof har mange egenskaber tilfælles med nedenstående, og disse vil da også skulle bruges i søgningen efter det rigtige koordinat.

Koordinater:

 

 

 

 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

180 Logged Visits

Found it 174     Didn't find it 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.