Skip to content

Juggling Mystery Cache

This cache has been archived.

Visuri: Vapautetaan hyvää aluetta aktiivisemmille käyttäjille. Kiitos kaikille lähes kymmenen vuoden ajan käyneille.

More
Hidden : 10/20/2009
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Juggling

Jonglööraus tulee latinankielen sanasta Jaculator tarkottaen heittelyä (minkä tahansa). Jonglööraus käsittää monenlaisia esineiden heittelyitä, pyörittelyitä ja käsittelyitä. Jonglööraus kuuluu perinteisesti sirkuksiin, mutta se on lähivuosina kasvattunut suosiotaan ja jonglöörejä voi nähdä temppuilemassa esim. monissa puistoissa.

Pallot ovat ehdottomasti suosituin jonglööriväline ja monet ihmiset osaavatkin heitellä kahta tai kolmea palloa, mutta taitavammat jonglöörit voivat heitellä jopa kuutta palloa. Pallojen lisäksi suosituimpia jonglöörausvälineitä ovat devil´s stickit, diabolot, renkaat, keilat, lautaset, veitset ja miekat.

Devil’s stick eli paholaisen sauva on vajaan metrin mittainen sauva, joka ohenee keskeltä. Sitä heitellään ja pyöritellään kahden ohuen, usein silikonilla päällystetyn, pienemmän kepin avulla. Diablo on hyrrä, jota heitellään kahden kepin välissä olevan narun avulla. Renkaita, keiloja, veitsiä ja miekkoja käsitellään kuten palloja. Renkaat ovat yleensä muovisia tai metallisia. Keilat taas valmistetaan useimmiten muovista. Lautasten jonglöörauksessa välineinä ovat lautanen ja tikku tai keppi, jonka päässä lautasta pyöritetään. Taitavat jonglöörit heittelevät tai pyörittelevät myös palavia esineitä. Näyttäviä ovat myös pimeässä hehkuvat välineet.

Jonglöörausta voi myös harrastaa kahden tai useamman henkilön kanssa yhdessä, jolloin esineitä vaihdellaan jonglööraajien välillä kesken tempun.

Jonglööraus kasvattaa reaktiokykyä ja keskittymiskykyä. Ja ennenkaikkea se on hauskaa. Ei kun kokeilemaan!

Kätkön koordinaatit eivät vie sinua purkille, vaan sinun tulee ratkaista seuraava mysteeri:

Kätkön koordinaatit =
N60 xx.zzz
E024 yy.äää
joissa

xx = - 3295


zzz = - 514875


yy = - 444392


äää = - 1499Kätkön loppupiste ei välttämättä liity aiheeseen, mutta kesäisin voit viereisellä nurmikolla kenties nähdä jonglööraajia.
Laitathan purkin takaisin niin kuin se olikin.

Tarkasta ratkaisusi

Additional Hints (No hints available.)