Skip to content

<

Trullin satasen haaste

A cache by Trulli Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 01/01/2010
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
5 out of 5

Size: Size:   regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Haastekätkö Suomen kauneimman kirkonkylän tuntumassa.

Kätkö löytyy annetuista koordinaateista, mutta voidaksesi logata tämän löydetyksi, täytyy sinun täyttää seuraavat kaksi vaatimusta:

1. Olet löytänyt vähintään sata Trullin omistamaa kätköä.

2. Sinulla täytyy olla sadan löydetyn Trulli-kätkön joukossa vähintään kaksi saarikätköä eli kätköjä, joiden T-arvo on viisi.

TAI VAIHTOEHTOISESTI

1. Olet löytänyt yhden ja saman päivämäärän aikana vähintään 50 Trulli-kätköä.

2. Näistä viidestäkymmenestä löydetystä kätköstä täytyy ainakin yhden olla saarikätkö eli jonka T-arvo on viisi.

***************************************************************

Kätkökuvauksessa oleva vaikeus- ja maastoluokitus johtuu vaatimuksista tämän kätkön loggaamiseksi. Lopullisen purkin todellinen vaikeusaste on D1,5 / T2. Kuvauksen attribuutit kuvaavat lopullisen purkin piilotuspaikkaa.

31.12.2009 Trulli-kätköjä on yhteensä 142 (1.5.2012 n. 200 kpl), joista 15 (1.5.2012 yli 40 kpl) on saarikätköjä. Tuohon sadan kappaleen määrään hyväksyn kaikki jo olemassa olevat kätköt ja mahdollisesti myöhemmin julkaistavat uudet kätköt. Myös järjestämäni miitit voidaan laskea mukaan. Jotta asia ei mene hiusten halkomiseksi, hyväksyn sadan tai viidenkymmenen joukkoon myös adoptoimani kätköt, vaikka olisit löytänyt ne jo ennen adoptointia.

Mainitse loggauksessa löydettyjen Trulli-kätköjen määrä sillä hetkellä. Mainitse myös, monellako saarikätkölläni olet käynyt. Jos olet yhden päivän aikana löytänyt vaaditut 50 kätköä, mainitse kätköjen määrä, päivämäärä ja millä saarikätköllä olet käynyt. Vaatimukset täyttämättömät loggaukset tullaan ohjenuorien mukaisesti poistamaan.

Geocache.fi-sivuston kohdassa Omat tiedot/Kävijäthttp://www.geocache.fi/user/owncache_active.php voi helposti tarkistaa monellako Trulli-kätköllä on tullut käytyä. Mainittakoon, että 31.12.2009 kätköilijänimimerkki ahu on löytänyt 140 kätköäni ja ainoastaan kaksi saarikätköä on vielä löytämättä. (Tilanne 26.5.2012 205/205)

Kätköpaikkaan liittyy muistoja 70-luvulta, jolloin perheelläämme oli kevättalvisin hankikannon aikana tapana mennä laskemaan mäkeä ns. Niskaportin mäkeen. Tuo mäki on peltorinne alla mainitun parkkipaikan vieressä. Nykyisin rinne on osa golfkenttää. Jäisellä kelillä mäen päältä sai hyvät vauhdit ja parhaimmillaan vauhti riitti melkein uimarannalle saakka. Laskemisten jälkeen menimme paistamaan makkaroita ja syömään eväitä kalliojyrkänteen reunamille kevätauringon lämmittäessä jo mukavasti.

HUOM! Kätkö on helposti saavutettavassa paikassa, mutta lähistöllä on kalliojyrkänne. Mihinkään vaaralliseen kohtaan ei tarvitse kurotella. Karttapaikan linkin perusteella saa virheellisen kuvan kätkön sijainnista, sillä purkki näyttäisi olevan jyrkänteessä.

******************************************************************

Tämä on kolmas Suomessa toteutettu haastekätkö ja se on suunniteltu tällä hetkellä (1.1.2010) voimassa olevia ohjenuoria noudattaen. Kätkön piilottamiseen liittyvissä ohjenuorissa on maininta haastekätköistä mysteerikätköihin liittyvässä kohdassa: http://www.geocaching.com/about/guidelines.aspx#mystery (kolmas kappale) Seuraavassa suora lainaus tuosta kohdasta: "Challenge caches incorporate special logging requirements and are listed as Mystery/Puzzle caches. Typically they require the seeker to have previously met a reasonable geocaching-related qualification (Waymarking and Wherigo qualify too, of course) such as first finding a cache in every county in your state. If you are thinking of creating such a cache, please include a note to the reviewer demonstrating either that you have met the challenge yourself, or that a substantial number of other geocachers would be able to do so."

Additional Hints (No hints available.)