Skip to Content

This cache is temporarily unavailable.

Zami_: Ilmeisesti purkki kadonnut. Täytyy viedä uus.

More
<

Luigi's job

A cache by Zami_ Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 4/30/2010
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Luigi on tunnettu maailmalla kaverinsa Marion apulaisena, mutta tällä kerralla Mario ei olekkaan auttamasa tehdävässä, koska on hukannut työkalupakkinsa Vaasan suunnalla.
Myös Luigin työkalupakki on hukassa, joten tehtävänäsi on auttaa Luigia etsimällä työkalupakki putkien pimeydestä. Työkalupakki on kokoa small. Koordinaatit ohjaavat sinut putken suulle, josta voit aloittaa etsimisretken.


Tämä on Extreme-kätkö, joten ole varovainen. Harkitse tarkkaan ennen kun lähdet etsimään purkkia, sillä ahtaat ja pimeät paikat voivat aiheutaa paniikkia.
Paikanpäälle ei kannata lähteä aivan ykkösissä, myös kumisaappaat ovat oiva lisä, mikäli aiot yrittää selvitä kuivin jaloin. Vaikeusaste vaihtelee vuodenajan ja säätilan mukaan. Taskulamppu on tällä kätköllä välttämätön, koska kätkö sijaitsee pimeässä.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

207 Logged Visits

Found it 190     Didn't find it 3     Write note 10     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.