Skip to Content

This cache has been archived.

tomb1051: Zoals al eerder gemeld, gaat deze in het archief.

De cache heeft een mooi tijd hier gezeten en de reden
(500e found) is inmiddels door het team tomb1051 ver
verleden tijd.

Kortom iedereen bedankt voor het bezoek en de positieve
reacties.

More
<

Voskuil

A cache by tomb1051 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/06/2010
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Voor de 500e gevonden cache wilde Little Miss Sunshine, het jongste teamlid ook graag een cache plaatsen. Dus dit is 'm geworden.

Deze cache is verstopt op een onzichtbaar industrieterrein Voskuil ingesloten tussen de A28 en de woonwijk Wezep Noord. Vanaf de de A28 zijn van het industrieterrein alleen enkele reclame borden boven de geluidsschermen te zien.

Het kleine industrieterrein heeft onlangs een groter broertje gekregen in de vorm van Bedrijventerrein Hattemerbroek in de oksel van knooppunt Hattemerbroek van de A28/A50. Hiervoor zijn op het industrieterrein Voskuil veelvuldig graafwerkzaamheden verricht voor het verlengen van de nutsvoorzieningen, zoals riolering, water, electriciteit en gas ...

Overigens wordt het industrieterrein veelvuldig misbruikt als sluipweg van de A28 in de ochtend en avondspits richting Zwolle. Let op, aan de Rondweg ligt ook de politiepost Wezep met agenten, die over een lasergun beschikken. Dus dit voordeel kan ook een prijs hebben !

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.