Skip to Content

<

Siltalenkki 1: Kärpänsilta

A cache by saukki Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/15/2010
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Siltalenkki Kuortaneen Lentilässä / Kärpänsilta

 

AppleMark

 

 

Kätköt Siltalenkki 1: Kärpänsilta sekä Siltalenkki 2: Kaatialan silta (GC2BG65)

ovat tarkoitettu yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Ne esittelevät kaksi Lapuanjoen ylittävää siltaa Kuortaneen Lentilässä ja tarjoavat samalla mukavan lenkin maalaismaisemassa esimerkiksi kävellen, pyörällä tai talvella vaikkapa potkukelkalla. Tästä lenkistä onkin tullut perheemme perinteinen reippailukierros sen varrella olevalla lomapaikalla aikaa viettäessämme. Toki kätköt voi logata myös erikseen, mutta pikainen käynti esimerkiksi autolla on vaikeaa, sillä sillalle ei mahdu parkkeeraamaan.

Jos tulet paikalle autolla, sopivin paikka autolle (varsinkin kouluajan ulkopuolella) lienee Ylijoen koulun parkkipaikka, jonka koordinaatit ovat alla. Siitä on hyvä lähteä kiertämään lenkkiä Lahdenkankaantietä (hiekkatie) pohjoiseen Kärpänsillan suuntaan. Ensimmäisen sillanylityksen jälkeen toisella puolella jokea takaisinpäin (ja Kaatialan sillalle) vievä tie on Hynniläntie.

Koko lenkin pituus on 4 km ja verkkaista tahtia sen taittaa kävellen noin tunnissa. Molemmat kätköt ovat suhteellisen helppoja peruskätköjä. Kärpänsillan kätkö saattaa jäädä lumen alle runsaamman lumen aikana, vähän saa myös pitää varansa jästien suhteen.

Huomioithan että tiet ovat normaaleja autoteitä ja varsinkin päällystetyllä Hynniläntiellä saa olla varovainen liikenteen kanssa.

Mukavaa maaseutulenkkiä!

 

(English translation available soon..)

 

Vihje: Tutustu samalla esimerkiksi Hynniläntiehen tarkemmin paneutuvaan mysteeriin Biker 6: Hynniläntie (GCTR6H) tai vaikkapa Kaatialan louhoksen multiin (GCPF3T).

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

290 Logged Visits

Found it 277     Didn't find it 5     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Owner Maintenance 3     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.