Skip to Content

This cache has been archived.

GeoGuy: Inderdaad al een tijdje voorbij.

More
<

Delfzijl e.o. 2 - Fietsevent

A cache by borzl & Furcas Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 18 September 2010
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Op 01/05/10 hebben we met veel plezier de fietsronde 10 Years! Delfzijl, Netherlands. (GC26QVR) georganiseerd. De reacties van de deelnemers waren overweldigend positief waarop we hebben besloten om ook onze tweede fietsronde feestelijk te openen middels een fietsevent!


Enkele multi's, diverse traditionals en een bonuscache maken deel uit van fietsronde Delfzijl e.o. 2. In een gemoedelijk tempo fietsen we van cache naar cache zodat onderweg van het uitzicht kan worden genoten en de deelnemers ongedwongen met elkaar kunnen praten. De caches zullen op 18 september exclusief door de deelnemers kunnen worden gevonden, ze zullen pas na het event via de gebruikelijke weg worden gepubliceerd.

De fietsronde bestaat uit twee gedeelten van circa 15 kilometer elk. Zowel het ochtendrondje (7 caches) als het middagrondje (7 caches) bestaan uit nieuwe caches. Daarnaast is er nog de bonus-cache, maar om deze te kunnen vinden moeten alle 14 caches bezocht worden. Ook liggen er nog diverse andere caches in de omgeving voor degenen die op weg naar en van het fietsevent nog meer caches wensen te zoeken.

Voor geocachers die 25-30 kilometer te ver vinden om te fietsen is er de mogelijkheid om alleen ’s ochtends of alleen ’s middags mee te gaan (geef uw voorkeur a.u.b. aan in uw ‘will attend’ bericht). De ochtendronde zal om 0930 uur beginnen en de middagronde zal tussen 1230 en 1330 uur beginnen.

Het fiets-event zelf is natuurlijk gratis. Voor de start, tussen beide fietsrondes en na de middagronde kan er bij restaurant Eemshaven wat gedronken en/ of gegeten worden. Wanneer er vraag naar is zullen we onderweg natuurlijk ook halt houden voor een welverdiende pauze.

Er is in ieder geval ruimte voor 25 voertuigen en 50 personen, maar om voldoende parkeergelegenheid te kunnen garanderen moeten we voor 1 september weten hoeveel cachers (zowel auto’s als personen) wensen deel te nemen. We verzoeken geïnteresseerden dit dan ook tijdig in hun ‘will attend’ bericht kenbaar te maken. In de tweede week van september zullen we de cachers die zich middels een ‘will attend’ kenbaar hebben gemaakt een PM met belangrijke informatie (zoals tijden, lokaties en onze telefoonnummers) toesturen.
Wanneer u vragen heeft kunt u deze natuurlijk per PM aan borzl of Furcas stellen. Hopelijk tot ziens op het Delfzijl e.o. 2. fietsevent!Kort nadat we Delfzijl e.o. 2B7 – Hoogwatum (GC2BPVE) als groep gezamenlijk gelogd hadden werd Bert van BMSW onwel en viel met zijn fiets in de berm. Onmiddellijk werd hem de eerste hulp geboden door enkelen uit de groep met kennis van EHBO en 112 werd gebeld. Alle inspanningen mochten echter niet meer baten en door het ambulance team werd zijn overlijden vastgesteld. Wij zijn als groep verslagen en onthutst door deze gebeurtenis. Wij kenden Bert als iemand die met groot plezier een cacher was samen met zijn vrouw. Mede namens alle deelnemers van de groep wensen wij Marina, de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte in de komende tijd met dit onverwachte verlies.Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.