Skip to Content

<

Vejen mellem Stevning og Svenstrup

A cache by dk-tor Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/14/2011
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

De angivne koordinater er IKKE cachens placering!


Denne vej binder Stevning og Svenstrup sammen. Det er en fin køre tur og på vejen kan man lige smutte ind til Svenstrup kirke og se den.


Svenstrup: Smukt og højt placeret på øen Als finder du Svenstrup centralt beliggende i Sønderborg kommune midt i den skønneste natur og kun få kilometer fra en af Danmarks største industrivirksomheder. Vi er ca. 800 indbyggere i Svenstrup og den nærmeste omegn. Et overskueligt område der har bevaret landsbylivets tryghed, men samtidig givet god grobund for nyudvikling og forandring her i starten af det nye årtusinde. En velfungerende og meget aktiv skole med ca. 160 elever,- flere mindre service og håndværksvirksomheder, en veludbygget infrastruktur med vej- og bussystemer giver basis for et progressivt bysamfund.

Stevning: Stevning er en landsby med godt 700 indbyggere. Byen ligger i Nordborg kommune på Nordals ca. 5 km fra Danfoss. Vi er et meget aktivt lokalsamfund, der søger at værne om dets værdier. Vi er en del af den velfungerende skole, Nørreskovsskolen. Byens skole fungerer endvidere som byens samlingspunkt. Her kan man dyrke idrætsaktiviteter, holde foredragsaftener, kortspil og meget andet. Vi er en by, der stadig dyrker de gamle traditioner; såsom at afholde en årligt dilettantforestilling, holde Hellig Tre Konger skikken i hævd ved at gå fra dør til dør og blive beskænket, inden man samles på skolen. Ved Stevning ligger en af de smukkeste badestrande på Als; Sandvig. Der er indrettet en række stier langs kystlinien, hvor man har mulighed for at nyde naturen samtidig, med at man får masser af motion. Tidligere var Stevning berømt for sin teglværksindustri. Der findes endnu ruinerne heraf. Se mere om dette her på hjemmesiden. Med Guderup, Nordborg og Sønderborg 10 til 15 minutter kørsel væk er man tæt på et rigt forretningsliv, men føler stadig, at man bor i et lille og overskueligt lokalsamfund.

Opgaven:

Thuaid Vyf Viisi° Sifir Zero, Chín Keturi Egy

Soir Nege° Ceithre Nueve, Enam Dous KeturiAdditional Hints (No hints available.) 

Find...

99 Logged Visits

Found it 97     Write note 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.