Skip to Content

<

1-tien päällä: Salo Numerical - 1

A cache by tokurvin Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/09/2012
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helpohko peruskätkö E18-väylän eli Valtatie 1 tai kotoisammin ykköstien päällä.

Kätkö on Turun suuntaan kulkevan kaistan yläpuolella, mutta joudut valitettavasti poistumaan moottoritieltä että voit kätkön noutaa. Muistathan: Moottoritielle pysähtyminen ja pysäköiminen ilman pakottavaa syytä on kielletty. Ole myös varovainen nollapisteen lähistöllä koska kallio on todella liukas.

Kulkuvälineen parkkeeraukseen on pari vaihtoehtoa:
1. Lähin parkkipaikka moottoriajoneuvolle on luultavasti Isokyläntien varrella esimerkiksi koordinaateissa N60 25.141 E23 08.938, joka sekin on moottoritien yläpuolella, ja ainakin minun garminini yritti väkisin ohjata sinne moottoritietä pitkin! Parkkipaikan läheltä lähtee polku koordinaateista N60 25.100 E23 08.962 kohti kätköä. Noin 150m ennen kätköä polku lähtee kääntymään vasemmalle kohti mastoa, jolloin kannattanee jatkaa loppumatka suoraan läpi kohtuullisen helppokulkuisen metsän. Tuossa kohtaa moottoritie kuuluu jo ja ainakin pimeällä myös näkyy. Matkalla voi muuten mukavasti käydä hakemassa "Isokylän tunneli" (GCR7KG) kätkön koska se on lähistöllä. Matkaa parkkipaikalta kätkölle on noin 500m.

2. Toinen vaihtoehto on parkkeerata ABC Piihovin pihalle ja kävellä sieltä ensin Ruoksmäentietä ja sitten peltotietä pitkin kätkölle. Matkaa sieltä tulee melko tarkkaan kilometri yhteen suuntaan...eli tuplaten ensimmäiseen vaihtoehtoon nähden mutta helpompaa reittiä.

==============================
Salon Numerical-sarjan FTF:n löytäjä voi halutessaan tehdä seuraavan kätkön, yhden viikon, korkeintaan kahden viikon sisällä.

Jos kätkö ei ilmesty tässä ajassa, on seuraavan löytäjän vuoro, mikäli tämä haluaa kätkön tehdä.

Mikäli hän/he eivät halua tehdä sitä, olisimme kiitollisia jos hän/he ilmoittaisivat sen loggauksessaan.

- Numerot käydään läpi järjestyksessä (0-9).
- Seuraava kätkö voi olla helpohko tradi, multi tai mysteeri.
- Kätköjen sijainnit tulee olla nykyisen Salon kaupungin alueella.
- Nimeä kätkö siten,että se alkaa vuorossa olevalla numerolla. Käytä samaa nimeämismuotoa kuin tässä kätkössä eli esim. X-kätkölle: "Xxxxx: Salo Numerical X".
- Tavoitteena on tuottaa Saloon uusia kätköjä kätkijöiden toimesta. Nämä ohjeet tulisi lisätä myös sarjan muihin kätkötiedotteisiin, jotta sarja jatkuisi.
==============================

ENG: A rather easy to find cache above E18 freeway (road #1). Roughly 500 m hike through forest or 1000 m walk via small road from one of two recommended parking places.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

224 Logged Visits

Found it 219     Didn't find it 1     Write note 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 12 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.