Skip to content

This cache has been archived.

leiva: Dessant is over. Next dessant (HD8) will take place at 10-11.09.2011.
Thanks to all, who participated!
Special thanks to Vilosparta, Valkeakuu and +Matti for interesting nightcache and all other preparing.

You know: Finnish autumn is greate. We do it again and again [;)]

More
<

Helsingi Dessant 7

A cache by Ef ja Märt Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 18 September 2010
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:  large (large)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

[EST] Seekord pikka juttu tegema ei hakka. Kes on käinud, see teab, mis ees ootamas, kes mitte, soovitan ükski kord ära proovida, on mida lastelastele rääkida.
[ENG] Today is a short talk: if you don't try, You can't tell to the grandchildren anything....
[FIN] Pidemmittä puheitta. Kuka on on käynyt tietää mitä on odottamassa, kuka ei, suosittelen edes kerran osallistua, on mitä lastenlastelle kertoa.

[EST]Reeglid:
 • Aarde leidmiseks peab end sisse kirjutama logiraamatusse sündmuseaarde koordinaatidel. Logiraamat on avatud 18.09.2010 alates kella 18:00-st kuni 19.09.2010 kella 12:00-ni.
 • Aarde leidmiseks peab eelmises punktis toodud kuupäevadel leidma Soome pinnal, sündmuseaarde koordinaatidest mitte kaugemal, kui asub sadam, millest väljuvad regulaarselt laevad Tallinna või Sindi suunal, vähemalt ühe aarde ja selle registreerima aardeleiuna nõuetekohaselt geocaching.com lehel, mis on ametlik Soome geopeituse leht.
 • Aarde leidmiseks on soovitatav leida kohapeal just selleks sündmuseks valmistatud ööaare. Kes ööaaret ei leia, peab elu lõpuni seda kahetsema. Ööaarde leidmiseks vajalik info edastatakse otsijatele hiljemalt enne õige öö saabumist
 • Öömaja koordinaatidel on tasuline. Siiani oleme hakkama saanud 5 eur iga täisealise geopeituri eest, loodetavasti saame ka see aasta. Täpne summa selgub kohapeal. Varu kaasa vastav hulk sularaha.


NB! AARDEKIRJELDUS VÕIB TÄIENEDA JA MUUTUDA. JÄLGI TEEMAT!

Igasugu arutelud, geomobiilide ja laevapiletite kombineerimised ning ettepanekud on teretulnud vastavas foorumiteemas. Kes on kindlad tulijad, palun anda teatega oma osalemisest teada nii siin aarde juures, kui ka geocaching.com lehel.


[ENG]
The rules:
 • To find the event cache You'll log to logbook at the event co-ordinates. The logbook is open at 18.09.2010 18:00 to 19.09.2010 12:00.
 • To find the event cache You must find at least one regular cache in Finland and register its find on the finnish official geocaching page geocaching.com
 • It is strongly recomended to find a "night-cache". If You don't find it, You'll be sad to the death.
 • If You stay overnight, it costs about 5 EUR per adult. Please own this money with You


NB! THE CACHE LISTING MAY BE CHANGE OR IMPROVE. Get updated!


[FIN] Säännöt:
 • Kätkön löytymiseksi eli osallistumiseksi eventtiin pitää kirjoittautua lokikirjaan, joka on Helsingi Dessant 7:n koordinaateissa. Lokikirja on avoinna 18.09.2010 klo 18:00 - 19.09.2010 klo 12:00.
 • Lisäksi pitää löytää edellä mainittuina päivinä Suomesta yksi kätkö, joka on koordinaateista korkeintaan samalla etäisyydellä kuin Viron laivojen lähtösatama eli n. 53,5 kilometrin säteellä Helsingi Dessant 7:stä. Ja loggaamaan tämän löytönä Geocachcing com:iin, joka on Suomen virallinen kätköilysivusto
 • Osallistumiseksi suositellaan myös löytämään juuri tätä tapahtumaa varten tehty "Yökätkö". Joka Yökätköä ei löydä, sitä saa katua koko loppuelämänsä. Tarkemmat tiedot Yökätköstä kerrotaan paikanpäällä, yön pimetessä
 • Yöpyminen paikalla on maksullinen. Aikaisempina vuosina olemme selvinneet 5 eurolla aikuisilta. Toivottavasti onnistuu myös tänä vuonna. Lopullinen summa selviää paikanpäällä ja riippuu yöpyjien määrästä. Varaa mukaan käteistä. Aiempina vuosina on yöpymispaikat varattu ainoastaan virolaisille kätköilijöille, johtuen heidän suuresta määrästään. Mikäli suomalaisille riittää yöpymiskohtia, siitä ilmoitetaan tällä sivustolla ja foorumeilla. Majoitus on joukko- ja sekamajoitus yhdessä suuressa salissa. Teltta ja vaunupaikkoja on kyllä kaikille. Alueella on myös sauna ja siellä pääsee kylpemään alk. n. klo 16.00. Kesällä järvessä oli sinilevää, mutta uskomme sen vesien viilennyttyä kadonneen

Additional Hints (No hints available.)