Skip to Content

This cache has been archived.

Thymallus Thymallus: Cache archived.

More
<

EFHK Spotters base

A cache by jakki_ tomppa82 kuriiri Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 8/2/2010
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


"Lentokonespottaus (joskus myös nimellä lentokonebongaus) tai spottaus on lentokoneiden, niiden laskeutumisten ja nousemisten seuraamista lentoasemalta. Lentokonespottausta voi harrastaa kuka tahansa lentokoneista kiinnostunut. Monesti kentän laidalla olevat spottaajat ovatkin vain ohikulkijoita tai muita satunnaisia lentokoneista kiinnostuneita."-Wikipedia


Kätkö sijaitsee yhdellä Helsinki-Vantaan spottereiden suosituimmista paikoista. Ajoittain paikalla saattaa siis olla paljonkin yleisöä, mutta jos hetken seuraa tapahtumia niin voi rauhallinen tilaisuus aueta.

Sillalla on jalankulku kielletty, eikä sinne kätköä hakiessa ole mitään syytä mennä. Läheisen toimistotalon parkkipaikalla on pysäköinti kielletty ilman lupaa. Ilmainen parkkipaikka löytyy Rahtitie 2:sta ja kätkön läheisyydessä on myös maksullisia paikkoja.

Ota oma kynä mukaan!

Jos purkin palautus samaan paikkaan ei onnistu, niin unohda koko juttu tai yritä myöhemmin uudelleen kun olet varma onnistumisesta.

If you can't return the cache just like it was, forget it and come back when you are sure you can do it

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

401 Logged Visits

Found it 353     Didn't find it 18     Write note 16     Archive 1     Needs Archived 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 6     Owner Maintenance 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 11 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.