Skip to Content

<

Pankki

A cache by arisoft Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/12/2010
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Sileitä seteleitä varmassa pankkiholvissa aivan Tuusulan moottoritien välittömässä läheisyydessä. Pankkiin on helppo saapua sekä omalla autolla että julkisilla kulkuvälineillä.


Hyvät liikenneyhteydet

Autoileva asiakkaamme löytää Pankkiin tulevan kävelytien läntisen pään asematyömaan taakse jäävän Simosentien päästä. Pysäköinti onnistuu tämän tien varrelle. Ajo näille tonteille on sallittu työmaan läpi. Pysäköinti on 600m päässä Pankista.

Bussilla tuleva asiakkaamme voi jäädä suoraan Pankille tulevan kävelytien itäiseen päähän pysäkille V7104, josta Pankkiin lähtee asfaltoitu kävelytie Tuusulantien alittavan alikulkutunnelin läpi. Pysäkki on 600m päässä Pankista. Päätepysäkille V7126 tulevan on suunnistettava osittain vaikeakulkuisen metsän läpi Pankkiin mutta matka on puolet lyhyempi.

Junalla Pankkiin voi saapua vasta sitten kun Ruskeasannan asema on avattu.

Vaikka Pankki on melko hyvin lumelta suojattu niin pakkaskelillä Pankki voi silti olla niin jäässä että se voisi särkyä avattaessa. Sellaisia olosuhteita on siis syytä välttää. Pankille tulevaa tietä ei aurata mutta suksilla Pankkiin pääsee mikäli maassa on lunta.Taidetta ja virkistystä

Pankin asiakkaita suositellaan kiertämään Pankkiin tulevan kävelytien itä- ja länsipuolen muodostama 2,5 km pitkä kävelylenkki, jonka päitä yhdistää etelässä moottoritien ylittävä silta. Tie on hyvä kulkea jalan ja se sopii erinomaisesti myös maastopyörällä ajettavaksi. Länsipuolella kävelytie kulkee tuuheassa metsässä ja itäpuolella avoimessa maastossa moottoritien reunavallien päällä. Reittikarttaan pääset tästä: [Google Maps]

Suosittelemme asiakkaitamme tutustumaan myös pankkisalimme seiniä koristavaan Vantaalaisten nuorten taiteilijoiden järjestämään hyvin säilyneeseen "Piece of Art" taidenäyttelyyn.

Tekniikasta kiinnostuneille reitin itäpuolella on läheltä nähtävissä lentokentän tutka-asema sekä Kehäradan huoltotunneli.Monipuoliset Pankkipalvelut

Pankkiin on talletettu käsittämättömän paljon oikeaa rahaa suurina seteleinä. Pankin holvista löydät raportin siitä, miten näin suuri määrä rahaa pankkiin on onnistuttu saamaan. Seteleiden nostorajoitus on yksi seteli per Pankin löytänyt asiakas.

Talletusvelvollisuutta Pankissa ei ole. Asiakkaamme saavat silti tallettaa Pankkiin kaikki setelit mitkä vain mahtuvat Pankin holviin. Pyydämme että asiakkaat tallettaisivat Pankkiin vain sarjanumeroituja esineitä kuten seteleitä, osakekirjoja, matkapuhelimia, travelbugeja ja geokolikoita.Pankin holvi

Lisätietoa Pankin asiakkaille

Pankki on tasan yhden litran vetoinen kierrekorkillinen Plastexin pakastustölkki. Pankin löytämiseen ja avaamiseen ei tarvita omien käsien lisäksi muita aputyökaluja kuten lekaa tai lapiota. Metallinilmaisimestakaan ei todennäköisesti ole hyötyä koska Pankin holvi on muovia ja rahat paperia ellei sitten geokolikko tai travelbug satu olemaan holvissa.

Olkaa hyvä ja ilmoittakaan henkilökunnalle mikäli Pankin kassa alkaa tyhjentyä niin kassanhoitajamme käy täydentämässä sitä ensitilassa. Myös ansiokkaat DNF-raportit saattavat tuottaa hakijalle vihjepalkkion.

Pankkisalaisuuden varjelemiseksi pyydämme asiakkaita olemaan paljastamatta Pankin tarkkaa sijaintia, jotta myöhemmin saapuvat asiakkaamme voisivat saada täyden Pankin luokituksen mukaisen asiakkuuskokemuksen. Odotamme asiakkaidemme myös muistavan sulkea ja peittää Pankin takaisin paikalleen samalla tavalla kuin se oli ennen löytymistään sekä poistavan sellaiset etsinnän aiheuttamat jäljet, jotka voisivat antaa vihjeen Pankin sijainnista.

Pankki muistuttaa asiakkailleen että moottoritiellä pysähtyminen ja käveleminen on lailla kiellettyä!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

  • Pankin holviPankki on litran vetoinen Plastexin pakastuspurkki, jossa on iso kierrekorkillinen suuaukko. Tilaa on riittävästi esim. kännyköille.

826 Logged Visits

Found it 752     Didn't find it 28     Write note 26     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 6     Owner Maintenance 11     

View Logbook | View the Image Gallery of 31 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.