Skip to Content

This cache has been archived.

vvirkki: Menköön arkistoon.

More
<

Sitä kauniimpaa hämäläistä

A cache by vvirkki & ADEman94 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 8/23/2010
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Useimmiten hämäläinen metsämaasto on kovin risukkoista. Tässä on tarjolla hieman parempi paikka.

Paikka on tosiaan ihan mukava, jos nyt satut täälläpäin kerran olemaan, piipahda myös mainiolla kätköllä Kansanhiihto 10km (visit link) Aulangon Heikkilästä pääsee kävellen tai sitten Tykkitien suunnasta. Lisää metsistä kätkön Kuusisenkallio (visit link) selosteessa.

Jotain tarinaa seuraavaksi: me eli kätkön perustajat olimme Ruotsissa reissaamassa. Seurueemme naispuoliset jäsenet antoivat jonkin kauppareissun jälkeen meille kirjan, joka oli nimetty osuvasti "Allt män vet om kvinnor" elikkä "Kaikki mitä miehet tietävät naisista". Johan se ihmetys hyppäsi kattoon kun kirjaa availlessa sen sisältä ei löytynyt tekstin pätkääkään... Ehkäpä se asia todellakin on sitten näin... Voipahan kehuskella lukeneensa ruotsinkielisen kirjan

Eipä tuolle kirjalle parempaakaan käyttöä löytynyt, niin se on sitten tässä kätkössä lokikirjana. Voi olla tietysti että kirjapaperi ei ihan sovi siihen, mutta menköön nyt. Huomatkaa erityisesti talvi- ja kiipeilyattribuutit (niiden puute), auttavat löytöä jonkin verran.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

208 Logged Visits

Found it 193     Didn't find it 3     Write note 3     Archive 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 7 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.