Skip to Content

<

Virkkari

A cache by aijaiitti (Joksun_geotiimi) Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/22/2010
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helppo peruskätkö Jatankallion retkeilyalueella.

Vuosikymmeniä sitten en tiennyt tälle paikalle muuta nimeä kuin Virkistysalue, ja meidän (silloisten) nuorten suussa se kulki "Virkkarina". Kilautin kaverille ja kyselin, onko tämä paikka vielä olemassa? Hän lähti lähes siitä paikasta tarkastamaan ja olihan se.

Paikalla on nyt uusittu grillikota, joka savuntuoksuista päätellen on ollut jo jonkin aikaa käytössä. Puut kannattaa tuoda tullessaan, jos haluaa nokipannukahvit keitellä tai makkaroita paistella. Klapin klapia ei paikanpäällä ollut. Vai olivatko sitten kodassa penkkien alla, tai joutuneet takkapuiksi toiseen paikkaan? Uusi WC löytyy myös aika läheltä kotaa, ja roskis on sisällä kodassa. Loitommalla rannassa on myös kunnalta vuokrattavia venepaikkoja.

Muistelimme, kuinka pääsimme naapurin kaverin tummansinisen Corttinan kyydissä Virkkarille. Auton ikkunat oli tarkoituksella kuumana kesäpäivänä visusti kiinni ja lämmityslaite täysillä. Parkkipaikalta säntäilimme juoksujalkaa rantaan ja kallion viertä pitkin vilvoittavaan veteen. Tai istuimme syyspimeällä porukalla autossa ja kertoilimme kummitus- ja kauhujuttuja. Vielä nytkin on parkkipaikan seutu aika synkkä näin syksyllä. En mielelläni menisi sinne yksin pimeällä, niin elävästi tuli kerrotut kauhutarinat mieleeni.

Tämä on eräänlainen muistojen kätkö lapsuuden kotiseudulle viritettynä, siis muisto "virkkarille".

Parkkipaikan tyhjistä virvoitusjuomatölkeistä päätellen tämä on edelleen nuorison suosimaa seutua. Tosin meillähän ei ollut siihen aikaan varaa edes limuun, saati vahvempiin virvokkeisiin. Mukavia muistoja jäi silti, vai sanoisiko siksi.

Tämä kätkö kuuluu Joksun_geotiimin yksivuotis kätkösarjaan.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

188 Logged Visits

Found it 180     Didn't find it 1     Write note 5     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.