Skip to Content

This cache has been archived.

porari: Huoltokäynnillä huomasin, että koko viritelmä kadonnut. Valitettavasti en näe muuta mahdollisuutta kuin arkistointi. Kiitos kaikille kävijöille!

More
<

Maila-Jussit

A cache by porari Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 8/5/2011
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkö sijaitsee Seinäjoen pesäpalloareenalla Rakenteista johtuen tarkkoja koordinaatteja on vaikea saada, mutta lähellä olet. Kynää kätkössä ei ole, sillä sehän kuuluu jokaisen kätköilijän perusvarustukseen. Laitathan kätkön tarkalleen samaan paikkaan, ettei jästitä. Pelien aikana jästejä runsaasti.
Seinäjoen Maila-Jussit on vuonna 1932 perustettu seinäjokelainen urheiluseura. Se tunnetaan lähinnä pesäpallojoukkueena, mutta sillä on ollut myös lentopallotoimintaa. Jussit pelaa kaudella 2011 Ykköspesiksessä, ja kotiottelunsa Jussit pelaa Ilkka-areenalla.

Maila-Jussit on voittanut miehissä pesäpallon Suomen mestaruuden neljä kertaa vuosina 1975, 1983, 1985 ja 1987. Muista mitaleista Maila-Jussit on saavuttanut hopeaa viisi kertaa ja pronssia kahdeksan kertaa vuosina . Pesäpallon Suomen Cupin voittoa Maila-Jussit on juhlinut kaksi kertaa vuosina 1973 ja 1974 ja hopeaa vuosina 1970 ja 1977. Hallipesiksen Suomen-mestaruus mitaleista Maila-Jusseilla on kaksi hopeaa sekä kolme pronssia.

Naisten pesäpallossa Maila-Jussit on voittanut yhden Suomen mestaruuden vuonna 1977. Muista mitaleista Maila-Jussien naisilla on kolme hopeaa vuosilta 1976, 1978, 1979 ja pronssia vuodelta 1975.
Lähde Wikipedia:  http://fi.wikipedia.org/wiki/Sein%C3%A4joen_Maila-Jussit

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

423 Logged Visits

Found it 371     Didn't find it 24     Write note 4     Archive 1     Temporarily Disable Listing 10     Enable Listing 9     Publish Listing 1     Needs Maintenance 3     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.