Skip to Content

This cache has been archived.

zerocool: Iedereen bedankt voor het bezoeken van de cache.

More
<

#2 Charmed "Piper"

A cache by _zerocool_ Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 2/18/2011
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Piper Halliwell wordt geboren als tweede dochter van Patty Halliwell en Victor Bennet. In de vroege voor geschiedenis van de Charmed Ones is Piper de middelste zuster. Haar zussen zijn Prue Halliwell en Phoebe Halliwell en halfzus Paige Matthews. Ze heeft een zacht karakter, wat verlegen, en verdoet het merendeel van haar tijd met scheidsrechter spelen tussen haar oudste zus Prue en haar jongere zus Phoebe. En hoewel Prue de oudste is, is Piper de meest moederlijke van de drie. Piper en haar zussen kwamen er maar pas in hun 20er jaren achter dat ze magische heksen waren. Hun grootmoeder Penelope Halliwell heeft de krachten van de meisjes gebonden kort na de geboorte van de jongste Halliwell Phoebe. Toen een demon Nicolas probeerde immuniteit te krijgen voor de Charmed Ones hun krachten. Geschoold in economie en koken heeft Piper nadat ze afgestudeerd is een baantje als een bankbediende, een job die ze niet echt met hart en ziel doet, en eerder uit plichtsbesef daar werkt, om de ziekenhuiskosten van haar grootmoeder te betalen. Haar grootmoeder overtuigde haar om de job op te zeggen. Meteen na het overlijden van Grams in 1997 werkte Piper als een zelfstandige traiteur, en als een Chef / manager in een trendy/modern restaurant in het stadsgedeelte van San Francisco genaamd Quake Ze wordt beschouwd als een van de beste koks in San Francisco waar de serie op gebaseerd is.Click to verify coordinates


Dit is de tweede uit een serie van vijf. Elke paar weken zal er een bijkomen, zodat iedereen de tijd heeft om te puzzelen.

Noteer de hint voor de bonus!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

180 Logged Visits

Found it 163     Didn't find it 12     Write note 2     Archive 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.