Skip to content

<

Spoken op rust

A cache by Corneelken Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/04/2010
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Op bovenstaande coördinaten is niets te vinden dat ook maar iets met de cache kan te maken hebben .

Dit is een eenvoudig te vinden cache, die verstopt is op een rustig plekje in Assenede. Hij is zonder problemen te vinden met de fiets en met de wagen, te voet is het nogal ver.


Om de cache te vinden ga je eerst naar wp1 moeten zoeken. Wp1 is namelijk de grenspaal die je hier op de foto ziet staan en dat eigenlijk een bekend plekje in Assende was.

Als je deze gevonden hebt moet je de coördinaten zelf opnemen van deze paal en de projectie uitvoeren volgens onderstaande formule.Op de andere zijde van de paal staat een getal van 4 cijfers, noem deze cijfers ABCD.

Toen ik met een goede verrekijker keek van de stash naar wp1 in de richting van A(C+D-A)(A+B),A(C+D)° ten opzichte van het WN over een afstand van (C+A)C(A+B)(C-D-A)meter zag ik de bewuste grenspaal staan. Voor alle duideljkheid, de afstand ligt ergens tussen de 1000 en 9999 meter. Gelieve geen verboden/privaat terrein te betreden, de stash ligt op max. 5 meter van de straatrand

Er zit een potlood in de stash, maar uit ervaring weet ik dat dit meestal vlug verloren raakt. Daarom stel ik voor om zelf iets mee te brengen om te loggen.

Voor de rest wens ik jullie veel succes.

Additional Hints (No hints available.)