Skip to content

<

Om natten er alle tusser grå

A cache by urytrbyni Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/11/2010
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tusseløypa ved Lavollen Denne cachen er en del av Trønderbataljonens julekalender 2010 og inneholder en kode du kan bruke for å finne julaftencachen.

Tusseløypa er et svært populært turmål for de minste ungene og har de siste årene blitt det stedet mange bruker til å markere at man har vokst fra smokken. Dekorasjonen på en del trestammer i løypa vitner om det.

Løypa ble etablert rett før tusenårsskiftet med de første tussene malt på stammer, stubber og steiner. Seinere har det blitt bygd leirplass mot slutten av løypa og en gapahuk omtrent midtveis. Trollene har blitt malt opp ved flere anledninger og er nå noe mer diffuse enn de har vært på lenge. Det kan nok trenges en overhaling.

Cachen er en refleksløype som starter like etter gapahuken og følger stien et stykke før den fortsetter innover skogen et lite stykke. Refleksene er små og orange av farge og vises best med lommelykta i øyehøyde. Faktisk vil de være usynlige dersom lykta holdes 30-40 cm unna øyehøyde. Refleksene er forholdsvis lyssterke.

 

Denne cachen er en del av Trønderbataljonens Julekalender 2010. Du vil trenge en kode fra denne cachen for å finne cachen som publiseres på Julaften.

 

   
 
 

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.