Skip to Content

This cache has been archived.

CarpeDiem567: de "lelijke" begincaches gaan dr uit...

More
<

Oosterholt noord

A cache by marc&krista Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/28/2010
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Oosterholt noord een woonwijk met veel jonge kinderen. Een grote muggelers factor dus maar voor Marc en Krista een uitdaging om er toch een cache te planten.

Dit is een nieuwbouwwijk met veel huizen in de jaren dertig stijl. Aangezien de meeste cachers niet graag in een woonwijk hun kunstje doen is hier een grote lege plek op de geocachingmaps.Toch is hier nog een mooi stukje waar niet gebouwd is en een mooi wandelgebiedje is aangelegd. Ik wil toch een poging wagen om wat chachers dit stukje van IJsselmuiden te laten zien. En een beroep doen op hun 'onzichtbaarheids modus'. Verstop de cache weer goed op de zelfde plek maar dat is een deel van ons ding. succes met het behalen van je smile.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.