Skip to Content

<

Hirmu Hoon 60-vuotisjuhlapurkki

A cache by Geokaverit Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 02/15/2011
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

All those words there below mean only:
HAPPY BIRTHDAY TO HIRMU HOO!
(who´s now 60 years old. So you don´t nead that checker there in the end of the text).

Difficultia nostettu 26.4.2011 lumen katoamisen takia ja pienehköjen kätköilijöiden toiveesta :)Hyvät kanssakätköilijät!

Meillä on suuri ilo ja kunnia ilmoittaa, että geokaverimme Hirmu Hoo, tuo kaakonkulman ketterä geovaari ja poliisin vanha tuttu, on saanut vihdoin korvantauksensa kuiviksi ja siirtynyt D60-kastiin.
Tuollainen juhlaan valmistautuminen on yleensä ollut iloinen ja mukava asia, mutta eiköstä tällä kertaa tuo em. päivänsankarin kutvake, tuo kuutamovalossa kulkeva kummajainen ja hiljaishetkien hiippailija, ollut mennyt ja ostaa pätkäyttänyt viime viikolla itselleen lumikengät.
Niin tuo rotjake oli tehnyt – ja me kun meinattiin antaa hänelle juuri sellaiset synttärilahjaksi, jotta ehtisi tuo orastavan nuoruutensa menettänyt geopoloinen paremmin FTF-huntteihinsa ja saarikätköjä valloittamaan
Sinnepä katosi siis ihana lahjaideamme ja jouduimme turvautumaan pikaiseen kriisikokoukseen uuden lahjan keksimiseksi. Kutsuimme siis äkkiä itsemme erääseen ravitsemusliikkeeseen syömään ja mietiskelemään samalla, miten me juhlaansa nyt muuttuneessa tilanteessa juhlistaisimme.
Illan mittaan lyötiinkin sitten kiinni synttärilahjan hankkimiseksi selkeä suunnitelma, joka Wikileaksin ansiokkaasti paljastamana voidaan jo lukea ao. kriisikokouksen pöytäkirjasta:

 

Geokavereiden kriisikokous                                                           (Salainen)
Paikka: (kryptattu)
Aika: 23.2.2011 

§ 1.
Valittiin kokouksen toimijat:
Puh.joht: mr. Majukki
sihteeri: Geopsi
ääntenlaskijat ja muut viskaalit: Garmingeo, Ruotsla ja Repo7.
Poissa: lukuisa määrä muita gegaroijia, joille juuri ilmestyneen FTF-purkin takia aika ei sopinut.

§ 2
Havaittiin nopeasti ja yksimielisesti, että runsaat ja rakkaudella lumikenkiin keräämämme lahjarahat hupenisivat kevyesti kriisikokouksen menojen peittämiseen.

§ 3
Päätettiin juhlistaa päivänsankaria tekemällä hänelle henkilökohtainen 60-vuotisjuhlapurkki ja -synttärikakku.

§ 4
Päätettiin (yhdestä eriävästä mielipiteestä huolimatta) pyytää kanssakätköilijöitä malttamaan mielensä purkille ryntäämisen suhteen siiheksi, kunnes herra Hirmu Hoo on käynyt itse sen äfteeäffäämässä ja lokkaamassa.

§ 5
Havaittiin, että pykälän 2 takia ei pykälässä 3 päätettyä kakkuasiaa voida toteuttaa ja päätettiin antaa hänelle kakun sijasta vain sen salainen resepti (alla).

§ 6
Puheenjohtaja päätti kokouksen, ja ääntenlaskijoiden mukaan melkein kaikki kannattivat sitä.

 

  

 

Hirmu Hoon 60-vuotissynttärikakkuresepti:

 

- Mene geocaching.com-sivuille ja valitse sieltä jokin perushelppo regular-kätkö.
- Ota omista varastoistasi small- tai micropurkki mukaasi ja mene tuolle kätkölle.
- Survo regular-purkissa olleet tavarat tuomaasi pienempään purkkiin ja aseta se takaisin ja täsmälleen siihen paikkaan, missä regukin oli ollut.
- Mene uudestaan geocaching.com-sivuille ja merkkaa purkki löydetyksi (mieluiten easy findinä).
- Huuhtele lainaksi tuomasi regular-purkki juoksevan, 61-asteisen veden alla ja kuivaa se huolellisesti.(= 61)
- Kaada purkkiin 8 kourallista vehnäjauhoja. (= 08)
- Riko sinne kolme kananmunaa (= 3)
- Lisää seitsemän dl hunajaa ja huljauta sekaan 2 dl sokeria. (= 72)
- Jätä seos härskiintymään 28 minuutiksi. (= 28)
- Vatkaa seosta, kunnes vatkain kuumenee sietämättömän kuumaksi (tai jos vatkaat käsin, kunnes kätesi kramppaa, mutta vähintään 38 minuuttia) (= 38)
- Anna taikinan jäähtyä 5 minuuttia, pyöräytä sitten kauhalla 7 kertaa vasempaan ja 8 kertaa oikeaan suuntaan ja peitä se liinalla siksi aikaa, että ehdit piipahtaa jollain toisella kätköpurkilla. (= 578)
- Kokeile palattuasi geotikulla taikinaa. Jos se ei vieläkään ole kumimaista mössöä, ratkaise odotellessasi yksi kolmen D:n mysteeri.
- Käännä hella samalla 170-asteelle. (Kiertoilmauunissa riittää 150 astetta).
- Pane paistos uuniin ja mene ratkomaan lisää mystiksiä.
- Kun kakun käry käy nenääsi, vedä tuotos pois uunista ja ripottele sen pintaan pussillinen silica-kuulia lisäämään sen houkuttelevaa ilmettä.
- Anna kakun ja regupurkin kiinteytyä.
- Pyydä jotakuta toista puhdistamaan uunisi (jos et leivo kylässä) ja mene itse sillä aikaa ostamaan uusi regular-purkki.
- Mene takaisin geocaching.com-sivuille ja lisää alussa lokkaamasi regupurkin lokiin huoltotarveilmoitus ja lupaa omistajalle, että voit tehdä sen hänen puolestaan.

Kutsu Hirmu Hoo kylään!

 PS. Muista ennen Hirmun tuloa lukita eräs kylmähkö kaappi ja piilota talon kylpytossut!
(Ns. sisäpiirivitsi. Toim.lis.)

 

 
PS 2. Resepti sisältää D60-T1,5-mysteerin bonus"purkille", jonka ko. päivänsankari saa itse raahata sieltä pois ja ottaa omaan käyttöönsä. (Siksi muut mysteerin ratkojat eivät löydä sieltä lokattavaa purkkia eivätkä kesällä enää muutakaan ihailtavaa, jos lähtevät paikanpäälle tuota ihanaa lahjapakettia katsomaan. Uskomme nimittäin vakaasti, että em. päivänsankari suoriutuu vankan kokemuksensa ja viimeisen päälle kehittyneen checkerin pommitustekniikkansa avulla mysteeristä sillä vauhdilla, että Hiphurraat raikuvat ennen pitkää Karsturannan maisemissa, ja tielle leviää vain vieno pakokaasun tuoksu, kun hän on jo matkalla purkilleen).


Olkoon checkerin henki siis sankarillemme suosiollinen!

Toki tällä checkerillä voivat muutkin kokeilla kykyjään näissä D60-mysteerien ratkonnoissa. Itse asissa se on ihan suositeltavaakin, sillä mitä enemmän hymynaamoja checkeriin ilmaantuu, sitä onnellisemmiksi vanhuutensa päivät varmuudella muovautuvat! Eli checkaa sinäkin omat onnittelusi (lokikirjan lisäksi myös) tänne.

Kiitos ja onnea vielä kerran!... Ja tällainen bonuspurkkihan sieltä mysteerin päästä löytyi, vaan ei läydy enää, sillä on sankarimme hakenut sen jo pois. Mysteeriä saa silti ratkoa lisäonnen tuottamiseksi, sillä onneahan aina vesillä tarvitaan.

Hirmun bonuspurkki

PS. Kätkön laatijat eivät tunnusta lapussa olevaa Pennut-nimeä vaan kuuluu se nuoruuden aikaansaannoksilleen...

free counters


Additional Hints (Decrypt)

Xbbeqvanngvg yölgliäg fhyhvffn byrivfgn yhihvfgn!
Xbbeqvanngrvffn rv byr zvgääa chexxvn...lxfvglvfnyhr..fvaar rv fnn zraaä...
Xägxö ba genqva xbbeqvanngrvffn..
Uhbzvbvxnn gäzä..

Decryption Key

A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M
-------------------------
N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z

(letter above equals below, and vice versa) 

Find...

445 Logged Visits

Found it 411     Didn't find it 3     Write note 22     Needs Archived 1     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 2     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.