Skip to Content

This cache has been archived.

Brunetje: AL MIJN CACHES GAAN DE PRULLENBAK IN. HEB GEEN ZIN MEER IN DIE NIEUWELINGEN CACHERS DIE VOOR IEDER WISJE OF WASJE "NEEDS MAINTENANCE"AANKLIKKEN.
BEDANKT
TEAM BRUNETJE

More
<

Ster van Steenbergen (Heensedijk 1)

A cache by Brunetje Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 3/14/2011
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


HEENSEDIJK 1


DE STER VAN STEENBERGEN SERIE (ong. 35 km.) IS UITSTEKEND MET DE FIETS TE DOEN
EN GAAT RICHTING DE POLDERS VAN DE HEEN, NIEUW VOSSEMEER EN NOTENDAAL.


DE STER PER FIETS:
Deze Ster is eenvoudig per fiets in een keer in zijn geheel te doen. In totaal zijn het acht caches plus een bonus. Als aanloop zou men vanaf de haven van Steenbergen kunnen vertrekken. Via het fietspad langs de N259 richting De Heen tot de Oude Heijdijk. Deze oprijden, vervolgens 1e dijk rechts, Hooidijk, dan via de Schansdijk, Dwarsdijk en de Heensedijk. Einde dijk rechtsaf richting de brug van Sint Philipsdam. Via het fietspad onder deze brug door. Langs het water om vervolgens via Nieuw Vossemeer, naar de Pelsendijk, Einde dijk rechtsaf en vervolgens einde dijk linksaf is Stoofdijk. Tot slot naar de Bonus.
Succes en een fijne en prettige tocht.VERZAMEL WEL DE HINTS OM DE EINDCACHE TE VINDENDe Westbrabantse dijken zijn levende cultuurhistorie! Ze horen bij het Brabantse dijkenlandschap dat vanaf 1700 gestalte kreeg. Natuurmonumenten onderhoudt de bij Dinteloord gelegen Vlietdijk, Mariadijk, Bloemendijk, Annadijk en de Kleine dijk, Bij Steenbergen zijn dat de Oude Vlietpolderdijk en de Heense dijk. Fraaie dijken in de Gemeente Steenbergen waarop het heerlijk fietsen is. Een van deze fraaie dijken is de bij Natuurmonumenten in onderhoud zijnde Heensedijk. Vanaf deze dijk heeft U prachtige vergezichten over de polders van De Heen. Even de dijk verlaten om een bezoekje te brengen aan de schutsluis van 't Beneden Sas en de Steenbergse Vliet is zeer de moeite waard.


1e GOUD MAR-INE
2e ZILVER PIHAPPER
3e BRONS MARMISARO

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

577 Logged Visits

Found it 557     Didn't find it 10     Write note 3     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 14 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.