Skip to Content

This cache has been archived.

FamVogel: Omdat de cache nu al een paar keer achter elkaar door dreuzels is ontdekt. En er op deze locatie geen andere mogenlijkheid is om te herplaatsen, gaat deze alvast in het archief.

De code van deze cache zal op de pagina van WoW the Burning cruisade worden vermeld.

FamVogel.

More
<

Classic World of Warcraft - Shaman

A cache by FamVogel Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 4/1/2011
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Er zijn 2 grote hobbies in ons leven, één er van is World of Warcraft een computer game dat je niet alleen speelt maar online met wel 5000 mensen tegelijk per server(mischien wel meer) er zijn inmiddels enkele miljoenen spelers van dit spel over de hele wereld verspreid.

Onze andere hobby is natuurlijk geocachen en deze 2 wilden we samen brengen, vandaar deze cache.

world of warcraft Pictures, Images and Photos

World of Warcraft is een Massive Multiplayer Online Roleplaying game (MMORPG) die zich 4 jaar na de gebeurtenissen uit Warcraft 3 afspeelt in de fraaie wereld van Warcraft. De game voegt een fantastisch nieuw hoofdstuk toe aan de populaire World of Warcraft Saga. Twee facties, de Horde en de Alliance, vechten om de heerschappij van het verwoeste fantasy-rijk Azeroth. Gamers uit de hele wereld kunnen in via het internet dit fascinerende fantasy-avontuur beleven. Hierbij communiceer je met bondgenoten en trotseer je de talloze gevaren samen met je vrienden. Acht speelbare rassen die of bij de Horde of bij de Alliance horen. Spelers kunnen de wereld ontdekken als Orcs, Trolls, Undead, Tauren, Humans, Dwarves, Night Elves of Gnomes. Kenmerken:


-Negen klassen, twaalf beroepen, honderden quests en duizenden voorwerpen zorgen voor oneindige variatie en eindeloze avonturen


-Reusachtige spelwereld met bossen, woestijnen, steppen, berggebieden, eilanden en meer dan 100 dungeons, 6 gigantische steden en tientallen dorpen


Classic World of Warcraft - Shaman

Keuzes maken is heel belangrijk in het leven. Zo ook in World of Warcraft. En dat begint al als je het spel net hebt geïnstalleerd. Vecht je aan de zijde van de Horde, of kies je voor de Alliantie? Ga je de strijd aan met een Troll, of met een Night Elf? En daar blijft het niet bij. Want wat voor soort held wil jij zijn? Ga je magie gebruiken, of wil je de wereld van Azaroth instappen als woeste krijger? Aan jou de keuze. In World of Warcraft kun je per karakter kiezen uit verschillende classes. Nu gaan we voor de Shaman.


Shaman
Shamans zijn een van de meest veelzijdige klassen door Healing Magische damage en melee gevecht. Ze zijn een steunkarakter die zo om kunnen schakelen naar een andere functie. Door hun burst damage zijn ze erg goed in PvP. Ze helpen hun groepsgenoten door totems neer te zetten die een bepaald Aura uitstraalt zoals healing damage en buffs wat allemaal extra is voor de groep. Als de groep doodgaat door een fout kan de Shaman zichzelf weer tot leven brengen met een vaardigheid, waarna hij de rest weer tot leven kan brengen.


Vergeet niet de hint voor WoW the Burning Cruisade!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

128 Logged Visits

Found it 120     Didn't find it 1     Write note 2     Archive 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.