Skip to Content

This cache has been archived.

Team Oosterom: Game over

More
<

Knooppunt

A cache by Team Oosterom Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/25/2011
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Dit is een cache bij fietsknooppunt 34 op Tholen.

n Zeeland heeft het fietsknooppuntensysteem of fietsroutenetwerk een eigen naam: FIKS. FIKS is een bewegwijzerd netwerk van geselecteerde fietspaden en –wegen. De paden en wegen zijn zorgvuldig geselecteerd. Bij de selectie is rekening gehouden met aantrekkelijkheid van het landschap en veiligheid. De plaatsen waar de paden en wegen elkaar kruisen zijn knooppunten.

Elk knooppunt heeft een nummer. Zo stippelt u gemakkelijk uw eigen fietstocht uit aan de hand van de knooppunten. U onthoudt de knooppuntnummers, schrijft ze op een papiertje of noteert ze op een speciaal fietslabel en u kunt op pad. De aanduidingen op de borden onderweg doen de rest.

Op kruisingen, splitsingen en afslagen staan bordjes met daarop een richtingspijl en het nummer van het knooppunt waar u naar toe fietst. Het grote voordeel van FIKS is dat u de lengte en de route van uw fietstocht zelf bepaald. Daarnaast maakt het niet uit of u links- of rechtsom fietst. FIKS is dubbelzijdig bewegwijzerd. Fietst u graag langs het water, wilt u genieten van weidse polders of historische stadjes? FIKS laat de keuze aan u!

Bij veel knooppunten staan bankjes of picknicktafels om ook nog even lekker uit te kunnen rusten en van de omgeving en het uitzicht te kunnen genieten. Ook op dit knooppunt staat een picknickbank.

Het is leuk om hier met de fiest naartoe te gaan, maar je mag er ook met de auto komen. Hou dan wel rekening met de fietsers!

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.