Skip to Content

<

COLL DE BÓIXOLS [motarrescatxe]

A cache by Motarrescatxe Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 5/8/2011
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


COLL DE BÓIXOLS [motarrescatxe]

La carretera del Coll de Bóixols, és d’aquelles carreteres llargues i solitàries. Una carretera que s’endinsa en una zona feréstega tot fent mil i una ziga zagues.

La carretera és la L-511 i va d’Isona dins a Coll de Nargó ( o al reves, clar!). Son 42 quilometres de bon asfalt generalment, sense ratlla mitgera, i que s’enfila fins els 1380 metres.
Aquesta carretera ja és de les que cal anar molt en compte al hivern, ja que és fàcil trobar-hi neu i glaç.

El coll pren el nom del petit poble de Bóixols, que forma part del municipi d'Abella de la Conca. El poble és a 1.162 m. alt., al centre de la vall del riu de Pujals i realment és en un indret molt bonic.

Sortint d’Isona (Pallars Jussà) a 660 metres sobre el nivell del mar, la carretera te dos punts alts, l’un, el coll de la Faldella a 1250 metres, per baixar desprès al poble de Bóixols a 1262, i tornar a pujar al coll de Bóixols a 1380m. D’aquí, ja baixa directament a Coll de Nargo de 573 metres, ja dins de l’Alt Urgell.

El catxe el trobareu just al coll de Bóixols. Teniu una bona explanada on deixar la moto i només us caldrà fer uns metres fins a trobar-lo.

Gaudiu de les vistes i de la carretera

ELS MOTARRESCATXES

Una de les nostres aficions, tret del geocatxing, és la moto.

Setmana rere setmana anem consumint quilometres i quilometres per les carreteres del nostre país. Realment es fa difícil combinar la recerca del geocatxing amb l’activitat de la moto.

Generalment, un catxe demana una aproximació una vegada deixat el vehicle, que no sempre és fàcil de fer vestits de cordura o pell i carregats amb el casc.

La filosofia d’aquesta sèrie, és posar catxes accessibles en a les carreteres i colls de Catalunya, que especialment es fan i tenen atractiu en moto. Una manera de donar a conèixer, per qui no ho conegui, recons de la nostre geografia ideals per anar-hi en moto (si us agrada conduir en cotxe, també... però no us queixeu desprès de les corbes i amplades de carretera)

Podríem dir que la filosofia és:

- El catxe és estrictament DRIVE-IN i no el trobarem a més de 50 metres de la carretera.

- Hi haurà una zona clara d’aparcament.

- Les carreteres seran asfaltades o emporlanades.

- En territori Català

- El catxe estarà posat en una carretera d’interès per als moteros. Moltes corbes, bar motero, zones d’especial bellesa, carretera mítica......

- Intentar deixar-lo en una zona on es puguin fer bones fotos.

Podreu trobar la llista de tots els MOTARRESCATXES si cliqueu el enllaç següent:

 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

65 Logged Visits

Found it 57     Didn't find it 3     Write note 1     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 21 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.