Skip to Content

This cache has been archived.

Sangbathory: Jahas. näin tosiaan on käynyt että rakennelma jossa kätkö sijaitsi oli kadonnut yhden päivän aikana tyystin. Kätkön nimi ja idea ei enää sovi paikalle, joten arkistoon tämä joutaa. Ehkä sitten toisenlainen kätkö paikalle tulee joskus. Kiitoksia kaikille etsijöille!

More
<

Tele

A cache by Sangbathory Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 5/9/2011
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
4 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


PTL-Telen toimialaa oli lennätin-, telex-, puhelin- ja muun teleliikenteen hoito ja kehittäminen valtakunnallisesti sekä telepäätelaitteiden vähittäismyynti ja hyväksyntä. Puhelinliikenteessä oli myös yksityisiä puhelinlaitoksia, jotka hoitivat paikallispuheluliikennettä PTL:n myöntävän toimiluvan turvin omalla toimialueellaan. Telen monopoli kaukopuheluihin päättyi vasta 1992, hyväksyttyjä päätelaitteita oli jo 1980-luvun alkupuolelta asti saanut myydä vapaasti. PTL:n rooli viestintäviranomaisena oli päättynyt jo 1987, jolloin Telehallintokeskus, nykyinen Viestintävirasto perustettiin.
Matkapuhelintoimintaa varten Tele perusti 1980-luvun alussa NMT 450-verkon ja myöhemmin NMT 900-verkon sekä 1990-luvun alussa GSM-verkon.

-Wikipedia

Kätkölle menee tie, mutta se on vain huoltokäytössä. Auton voi jättää tien päähän kerrostalon parkkialueelle. Tästä on kätkölle tietä pitkin matkaa alle 1 km. Mukaan saatat tarvita kaveria. Ota siis terrain huomioon, mutta ÄLÄ ROIKU JOHDOISSA!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

81 Logged Visits

Found it 75     Didn't find it 2     Write note 1     Archive 1     Needs Archived 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.