Skip to Content

This cache has been archived.

Keljut & Kateelliset: Kiitos kävijöille, joku on varastanut koko saakelin pömpelin.

More
<

AMK: Odottavien oppilaiden olinpaikka

Hidden : 05/13/2011
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Tämä mysteeri on osa kätkösarjaa, jota käytetään Kajaanin AMK:n geokätköilyn opetuksessa. Paikka on hyvin jästiherkkä kiireisimpään aikaan, joten hiljaiseen aikaan etsiminen on suositeltavaa. Paikassa ei ole kovin montaa piilopaikkaa, joten kätkö voi tuntua helpolta löytää Se ei kuitenkaan välttämättä ole sitä. Yllä olevat koordinaatit eivät vie kätkölle.


Luokassa kysyttiin tämän kätkön olinpaikkaa. Suurin osa luokasta oli hämillään, mutta osa oppilaista tuntuivat tietävän edes hieman purkin suunnasta. Jospa yhteistyöllä he löytäisivät tämänkin mysteerikätkön.

Seuraavat henkilöt tietävät pohjoiset koordinaatit: Terhi, Ruut, Retsevlys ja Alli. Kolmanneksi viimeistä koordinaattia ei kukaan tiedäkään, sillä sitä ei voikaan tietää kukaan.

Seuraavat henkilöt tietävät itäiset koordinaatit: Rauli, Veera, Terho, Raimo ja Viljami. Hekään eivät tiedä kolmanneksi viimeistä koordinaattia, sillä sitä ei voi tietää kukaan.

Tarkasta geocache.fi:n palvelussa onko ratkaisusi oikeaAdditional Hints (No hints available.) 

Find...

184 Logged Visits

Found it 158     Didn't find it 5     Write note 17     Archive 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.