Skip to content

This cache is temporarily unavailable.

Toa Norik:

EXTRA COVID -19 INFORMATION


Pga rådande situation har vi beslutat att ge längre tid än vanligt (60 dagar istället för 30 dagar). Dock så vill vi att du som CO då ger den informationen till dina medcachare genom att vara extra tydlig med dina avsikter. Detta gör du genom att använda alternativ 3 i loggen nedan.


This is a log from a Swedish reviewer, indicating that some kind of action with the cache is required by the cache owner

Hej JoErSiOs!

Som en del av mitt uppdrag som reviewer så har jag tittat på den här cachen och min bedömning är att den behöver någon form av åtgärd från dig som cacheägare, och jag kommer därför att avaktivera den tills vidare. Att jag har tittat närmare på cachen kan till exempel bero på att någon har loggat ”Needs maintenance” eller att flera besökare misslyckats att hitta din cache på sistone. Jag har inte besökt din cache och kan därför inte veta exakt vilket skick den är i, utan har gjort min bedömning utifrån den information som syns här på cachesidan.

Jag får be dig att snarast själv ta reda på hur det står till med din cache och bestämma dig för vad som är en lämplig åtgärd. När du har bestämt dig loggar du någon/några av följande loggtyper:

  1. Underhållslogg - När du varit ute och utfört underhåll på din cache (eller om cachen felaktigt flaggats med attributet ”Needs maintenance", ett vitt kors på röd bakgrund). Attributet för underhållsbehov försvinner automatiskt när du loggar denna loggtyp.
  2. Aktiveringslogg - När cachen är underhållen, loggbar och inte längre har attributet ”Needs maintenance”.
  3. Note - Om du planerar att åtgärda cachen men av någon anledning inte kan göra detta direkt (Absolut nödvändigt om det kommer ta mer än 30 dagar, men lämpligt även om det tar mer än 1-2 veckor). Skriv då en tidsuppskattning. Vet du inte när den kan aktiveras kan du skriva en tidsplan för när du senast kommer uppdatera med ny information.
  4. Arkiveringslogg - Om du väljer att inte ha kvar cachen (glöm inte att en arkiverad cache skall hämtas in så den inte blir skräp i skog och mark). Tänk på att du inte kan ångra en arkivering på egen hand. Den är tänkt att vara en permanent borttagning av din cache.

Det ligger i allas intresse att de cacher som är aktiva är loggningsbara, varför vi reviewers har fått i uppdrag att arkivera cacher som inte är det. Om det inte noterats någon åtgärd med cachen från dig som cacheägare inom 60 dagar kommer därför din cache att arkiveras.

Jag vill även be dig att hantera informationen om dina planer/åtgärder via loggar här på
cachesidan och inte genom att skicka ett mejl till mig. Detta gör att både jag och dina besökare ser vilka planer som finns för cachen. För mer utförlig information om avaktiveringen av din cache, se (länk)

Hälsningar
Toa Norik, reviewer


Besök gärna Sveriges avdelning i Geocachings officiella wiki , där du hittar information för dig som cacheägare.

More
<

Hågadalen #1: Södra Norby

A cache by JoErSiOs Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/15/2011
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

VIKTIGT: Öppna cachen på plats, ta INTE bort den från kroken.

IMPORTANT: Open the cache where it is, DO NOT remove it from the metal fixture.


SWE: Denna cache är del av ett spår om drygt tjugo cacher i norra delen av Hågadalen. Spåret är lagt i en slinga och c:a 10km långt. Det passerar på flera ställen i närheten av parkeringar och bushållplatser, det är även möjligt att cykla stora delar av vägen.

ENG: This cache is part of a trail of around 20 caches placed in the northern part of Hågadalen. The length of the trail is roughly 10km and it passes close by several parking lots and bus stops. It is also possible to go by bike.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.