Skip to content

<

My name is Kätköilijä, Geo Kätköilijä.

A cache by JSGeo Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/23/2011
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size:   regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:Huippusalainen ja luottamuksellinen! Tämä kuvaus ei saa joutua vääriin käsiin!


Olemme seuranneet sinua pitkään ja kykyjesi sekä ilmiömäisien taitojesi perusteella juuri sinut on valittu suuren sammakon salaisenpalvelun salaiseksi agentiksi. Tiedustelutietojen mukaan alueelle on viholliset rakentaneet ilmeisesti koko gps järjestelmän lamaannuttavan häirintälaitteen?! Tehtäväsi onkin etsiä tämä laite ja tehdä se toimintakyvyttömäksi loggaamalla. Rakettirepun tai auton, jos nyt perinteisemmin kohteeseen saavut, voit jättää aloituspisteen tuntumaan. Tiedustelun mukaan ilmoitetuissa koordinaateissa on aika perinteinen multin aloituspiste. Toinen piste onkin jo saamiemme tietojen mukaan huomattavasti hankalampi, sillä lopullinen piste selvinnee siellä isosta mustasta vain pienen mustan avulla. Loppukohteesta ei vielä ole mitään vakoilutietoja saatavilla. Tämä onkin erittäin HÄLYTTÄVÄÄ. Muista, että olet nyt agentti, jolla on lupa logata! Tehtävän suoritettuasi ilmoita siitä löytö loggauksella myös netissä päämajaan. Muista, ettet paljasta tehtävästä mitään yksityiskohtaista, joten loggaukseen kannattaa kirjoittaa esimerkiksi vain uskottava peitetarina hämäykseksi.
Kätkön (login) löytämisessä et tarvitse voimaa etkä työkaluja. Mitään ei siis tarvitse, eikä saakaan väkisin murjoa. Käytä siis älyä, älä voimaa. Kiitos!

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.