Skip to Content

This cache has been archived.

Thymallus Thymallus: Cache archived.

More
<

Puiseva 2-Tree collection

A cache by graafikko Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/14/2011
Difficulty:
3.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Nyt koitan hiukan vaikeuttaa kun tuntuu että melkein arvaamalla viimeksi mentiin purkille ;) Puiseva sarjan toinen osa, muuten tuttua hommaa. Difficult perustuu taas täysin tehtävän ratkaisuun, melkein tekisi mieli nyt tsekkeri jättää pois mutta minusta se on reilua lisätä jos kerran mystin tekee (vinkki ;)). 29.08.2012 on viety uusi purkki paikalle vanhan 'kadonneen' tilalle, on n.1m päässä alkuperäisestä paikasta joten jos on mystin selvittänyt niin löytyy kyllä kyseisillä koordinaateilla.

Ja sitten aloitamme ratkaisu osuuden, joka on helppoa kuin puiden leikkaus ;) Sinun pitää selvittää 60.AB.CDE ja 024.FG.HIJ seuraavanlaisella kaavalla, kuvista kun tunnistat A:n ja B:n ja lasket niiden suomen ja latinankielisten nimien kirjainten määrän yhteen ja miinustat siitä 10 saat ratkaisun A ja B naatit. Sitten C,D,E naattien osuus, eli samanlaisella kaavalla jatketaan eli ensin C,D,E puista lasketaan suomen ja latinankielisten kirjaimien yhteismäärä ja se kerrotaan 7:llä mistä miinustetaan sitten 45 jolloin saadaan C,D,E naatit.

F,G lasketaan samallalailla kuin A,B tehtävä josta lopuksi miinustetaan 14 niin saat naatit .H,I,J lasketaan myös samalla kaavalla ja lopuksi plussataan 623 niin saadaan naatit H,I,J osiolle. Toivottavasti ei ollut liian vaikea selkoinen ja innostusta riittää ratkaisemaan tämäkin puiseva

Tsekkeri
(visit link)

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

41 Logged Visits

Found it 32     Didn't find it 1     Archive 1     Needs Archived 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 3     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 10 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.