Skip to Content

This cache has been archived.

densiro: Het is leuk geweest. De rek is eruit. Bedankt voor al jullie bezoeken.

densiro

More
<

Internationaal

A cache by densiro Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/17/2011
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

"Internationaal" is een simpele traditionele cache in het westelijk deel van het Buitenhout.
(ENGLISH text below)

Welkom bij de cache "Internationaal".

het leuke aan het Geocachen vinden wij dat het wereldwijd is. Overal waar je bijvoorbeeld op vakantie gaat, zijn er wel caches te vinden in allerlei soorten en maten. Die caches brengen je juist op die mooie en bijzondere plekken in het buitenland. Plekken waar een normaal toerist niet komt. Maar ook cachen in eigen land is een belevenis. Bijvoorbeeld op de Veluwe, Utrechtse Heuvelrug of gewoon lekker thuis in de polder.

De bedoeling van deze cache is, is dat je op deze site in je log jouw ervaringen van geocachen in het buitenland opschrijft. Heb je een favoriete cacheland? Ben je ergens weleens door de politie aangehouden toen je aan het cachen was? In het buitenland een cache niet kunnen vinden? Of juist met heel veel moeite wel? Deel je ervaringen en verhalen met andere geocachers.

De cache:
Je kan je auto parkeren op N52 22.180 E005 16.700 aan de westkant of op N52 22.520 E005 16.930 aan de oostkant van de cache.
Zoals heel vaak in het buitenland is de cache een plastick doosje met ruimte voor goodies en tb's. Vooral 's zomers kan de begroeiïng wel hardnekkig zijn. Plaats de cache weer goed en stevig terug. Succes!

ENGLISH:
Geocaching is the perfect hobby when you're on holiday and it will take you to places which a normal tourist never discouver. If you can find this cache, describe in your log on this site your geocache-adventures in our country (or others) and in your home-country. Share the feeling with your geocache-friends.

densiro

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.