Skip to Content

This cache has been archived.

Ralph en Thomas: Pietje ziet het niet meer zitten hier. Deze cache komt in het archief te zitten. Maar Pietje belooft niet stil te zitten. Een nieuwe cache is in de maak, waarbij Pietje zich niet in de stad bevindt, maar weer de natuur in trekt!

Bedankt voor alle positieve reacties op deze serie!

More
<

Pietje - De vlugge vogel 5 - Ziet het niet zitten

A cache by Ralph en Thomas Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/12/2011
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:Lees deze beschrijving goed door a.u.b! Dit om verwarring te voorkomen!

WEES A.U.B. ZUINIG OP DEZE CACHE! DAN KAN IEDEREEN GENIETEN VAN EEN MOOIE CACHE! JE HOEFT BIJ DEZE CACHE NIETS TE FORCEREN.

Naam van de cache:

Pietje – De vlugge vogel (5)

Type cache:

Traditional

Belangrijk:

Deze cache alleen lopen tussen zonopgang en zonondergang
De cache wordt nog omgezet naar een traditional. De coordinaten van de cache zijn: N 51° 38.035 E 005° 01.136
Benodigdheden:

Een creatieve manier van denken.

Het verhaal:

Deze serie caches is niet door Ralph en Thomas neer gelegd, maar door Pietje zelf. In eerste instantie hadden Ralph en Thomas een logrolletje geplaatst in het huisje van Pietje (Pietje - op bezoek). Maar telkens als er cachers kwamen, was de cache weg! Wij als leggers hebben altijd gedacht dat de cache door een dreuzel was ontdekt en het logrolletje uit de cache haalde. Dit gebeurde niet 1x, maar maarliefst 5x. Dit vonden we zo raar dat we vervolgens hebben besloten om een verborgen camera op te hangen. En met resultaat! Op de camerabeelden die we later hebben teruggekeken toen wederom het logrolletje verdwenen was, kwamen we erachter dat Pietje zelf de dader is. Waarschijnlijk heeft ze het dus niet fijn gevonden om een logrolletje in haar huisje te hebben. Telkens als er cachers haar huisje opendeden, vloog ze er als een idioot uit, met het logrolletje tussen haar poten. Maar waar heeft ze de logrolletjes gelaten?

Cache omschrijving:

Pietje heeft alle logrolletjes dus verstopt in de omgeving van haar huisje. Ze kan gelukkig niet ontzettend lang vliegen dus alle caches liggen in de omgeving van Kaatsheuvel. Zoals de naam van de cache al doet vermoeden zijn het allemaal caches die niet al teveel tijd kosten. Maar zoals je van Pietje bent, hebben we ze weer creatief weten te verstoppen!

Trackables:

Het achterlaten van TB's, coins of goodies is door het formaat van de cache niet gewenst!

Toestemmingen:

Toestemming is verleend door Sinne Tolsema (Gemeente Loon op Zand).

Deze cache is ontwikkeld door: Ralph en Thomas

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.