Skip to content

<

Natuurpark 4: Grote Goodieskist

A cache by Z3nuw& (Adopted by Exploradora73) Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/18/2011
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   large (large)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Deze cache is de bonus van een serie caches in het Natuurpark Lelystad. Om deze cache te kunnen vinden zijn aanwijzingen in de volgende caches te vinden:

Natuurpark Lelystad
Het Natuurpark Lelystad is in de jaren '70 van de vorige eeuw aangelegd als natuurrijk recreatiegebied voor de inwoners van Lelystad. Nog steeds is het gebied erg in trek bij recreanten. Ook speelt het gebied een rol in fok- en herintroductieprogramma’s van bedreigde diersoorten als het Przewalskipaard en het Pater Davidshert.

De grote plas in het Natuurpark Lelystad
 
 
De cache
Deze cache is de vierde en laatste in een serie van verschillende typen caches die in het Natuurpark geplaatst zijn. Om deze te kunnen loggen is het vereist om de overige drie uit de serie ook te doen. Daarin vindt u aanwijzingen voor deze mystery.
Op bovenstaande coördinaten is deze cache niet te vinden, wel is er een mooi uitzichtpunt.
De cache is te vinden op N 52 2(A+B+1).(A+1)(A+B)(B-1) E005 3(C+1).(A+B+C+1)B(A+B)
 
 
Het Flevo-landschap wil de Flevolandse natuur zo goed mogelijk behouden, beschermen en ontwikkelen en tegelijkertijd zorgen dat de bewoners en bezoekers van deze provincie er zo veel mogelijk van kunnen genieten. Waar de natuur té kwetsbaar is, is een terrein uitsluitend toegankelijk tijdens begeleide excursies. Houdt u zich aan de regels die gesteld zijn aan het bezoek van de gebieden van het Flevo-landschap.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.