Skip to Content

This cache has been archived.

Tmn90: Pahoitteluni :(

Joudun arkistoimaan tämän kätkösarjan sillä itselläni ei millään riitä aika huoltamiseen koulun ja muiden harrastusten takia, En ole lopettanut/lopetamassa geokätköilyä mutta sille on vaikea enään löytää aikaa. Koetan pitää loput kätköni mahdollisimman hyvässä kunnossa ja jatkaa niiden huoltamista. Lisäksi tämän sarjan kaikki kätköt olivat varsin huonosti piiloitettuja eikä etsijöille ollut varmaankaan kovin paljon iloa näistä kätköista ei mielikuvituksellisen piilotuksen takia. Olen pahoillani tästä että arkistoin nämä kätköt :( En kumminkaan usko että kukaan olisi halunnut adoptoidakkaan näitä kätköja?

Pahoitteluni: Tmn90

EDIT: Arkistoin sarjan kätköjä sitä mukaa jos niitä katoaa ja annan niiden säilyä niin kauan kun ne ovat etsittävässä kunnossa, Jos jotakuta kiinnostaa adoptoiminen niin voi laittaa viestiä :D

More
<

Kouvolan kaupunginosat 5 - Ravikylä/Lehtomäki

A cache by Tmn90, Severus1234, juhaeino Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/05/2011
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämä viisiosainen kätkösarja esittelee kouvolan kaupunginosia. Purkki on pieni pakasterasia joka löytyy todennäköisesti myös talvella. Varo ohikulkevia jästejä. Sinun ei tarvitse kahlata purossa jollei vesi ole noussut hirveästi.

Tässä tietoa lehtomäestä.

Lehtomäki on kaupunginosa Kouvolan kaupungin pohjoisosassa, ja se yltää Valkealan metsärajalle saakka. Lehtomäen läpi kulkee kaaressa Lehtomäenkatu, josta teitä haarautuu sekä ylös, että alaspäin.

Kouvolan kaupunginosan Lehtomäen rakentaminen aloitettiin 1980-luvulla. Lehtomäessä on kerros-, rivi- ja omakotitaloasutusta.

Lehtomäen postinumero on 45160.

Lehtomäessä on kaksi ruokakauppaa, kaksi kioskia, ravintola, useita kampaamopalveluja sekä eläinlääkäri. Alueella on myös seurakuntakeskus, kirjasto, neuvola ja nuorisotalo kuntosaleineen. Aktiivinen asukastupa toimii alueen asukkaiden kohtaamispaikkana sekä pienimuotoisten tapahtumien järjestäjänä.

Alueeseen kuuluu kaksi lampea: Kalalampi ja Tyttilampi, joista ensimmäisellä sijaitsee Lehtokerttu-kätkö jolla kannattaa myös vierailla. Alueelta on yhteydet Kouvolan kuntoradoille ja ladulle. Kalalammen ympärille on rakennettu pitkospuut. Reittiä pitkin pääsee Kalalammen laiturille, Urheilukentät, lämmitettävä tekonurmi jalkapallokenttä joka valmistui vuonna 2009, tenniskentät, Suursuon ratsastustallit kahviloineen sekä skeittiramppi tarjoavat virikkeitä vapaa-aikaan ja urheilun ystäville.

Lehtomäessä on kolme päiväkotia: Suursuon päiväkoti, Maurinlehdon päiväkoti ja Utunmäen päiväkoti, josta saa myös esiopetusta. Kuovin perhepuisto tarjoaa ohjattua toimintaa niin lapsille kuin heidän vanhemmilleenkin. Lähin ala-aste löytyy Pikku-Palomäestä (n. 2 km Lehtomäen keskustasta), lähin yläaste Urheilupuiston koulusta (n. 3 km Lehtomäen keskustasta).

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

159 Logged Visits

Found it 144     Didn't find it 3     Write note 3     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 3     Update Coordinates 2     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.