Skip to Content

This cache has been archived.

ansu75: Puusto jäi turhan harvaksi, joten purkille ei järkevää paikkaa nyt löytynyt ja parkkialuekin on vissiin suljettu kivenlohkareilla joten arkistoin nyt tämän kätkön.

More
<

Sementtitehdas

A cache by ansu75 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/29/2011
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Pieni purkki lähellä Weberin kuivatuotetehdasta.

Small cache near a Weber cementfactory.


Lisäisin vinkin: Kehätien suuntaisesti muutaman metrin päässä kulkee hiekkatie, jossa satunnaisesti kulkee rekkoja hiekkakuorman kanssa (ja joskus on jotain prätkäkisoja ajettu siinä?), mutta pääsääntöisesti se on tyhjä, sitä kannattanee käyttää ennemmin kuin kehätien laitaa. Portin ollessa auki sille pääsee autollakin, mutta omalla vastuulla. Tästä syystä on myös lapsi-merkki attribuuteissa, omat 5 ja 8 vuotiaat ovat olleet mukana piilotusreissulla.

Additional hint: there is a amall dirtroad few meters off alongside Kehätie, you should use it instead of walking at side of the road.
-----------

Tehdas on vuosien varrella vaihtanut useasti nimeä (Lohja Rudus, Optiroc, Maxit, Weber)

Ojakkalan kuivatuotetehtaalla kuivataan ja seulotaan hiekkoja erilaisiin käyttötarkoituksiin sekä valmistetaan reseptinmukaisia kuivabetoneja ja -laasteja. Tuotannollisen toiminnan lisäksi tehtaalla hoidetaan työmaavuokrakaluston varastointi, kunnossapito sekä varaosien hankinta ja varastointi. Kuivatuotetehdas on valmistunut vuonna 1978. Tämän jälkeen tehtaalle on tehty useita pienempiä prosessilaajennuksia ja -muutoksia.
Kuivatuotetehtaan tuotteita ovat hiekkapohjaiset harmaat ja värilliset muurauslaastit, kuivabetonit, vaaleat kalkkikivipohjaiset muurauslaastit sekä erikoishiekat.
(lähde: (visit link)

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.