Skip to Content

<

Imatralle

A cache by MikkoR Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/10/2011
Difficulty:
3.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Pientä aivojumppaa mysteereihin mieltyneille.

--------------------------------------------


Geokätköilyn vast'ikään aloittanut Norjala suunnitteli päivän kätköilyretkeä aamukahvia siemaillessaan. Napsisiko ihan lähikätköjä, joita niitäkin oli lokkaamatta vielä ainakin 61 ihan 3 kilometrin säteellä. Aikansa pähkäiltyään hän kuitenkin päätti lähteä Imatralle. Ties vaikka saisi sen pyöreän 100 löytöä täyteen tällä retkellä, 5 lokkausta puuttui vielä tuosta 1. virstanpylväästä.

Checkeriä oli edellisenä iltana pommitettu ihan urakalla ja hiphurraatakin oli ilmestynyt ruutuun 2 kertaa. Gepsin muistissa oli tilaa vielä ainakin 300 pisteelle, joten tälle retkelle suunnitellut 8 kohdetta mahtuivat hyvin laitteen muistiin.

2-paikkainen vanhahko Toyota MR2 pärähti nöyrästi käyntiin. Auto ei ollut mitenkään käytännöllinen hiekkateillä, mutta tällä kertaa tiedossa oli vain asfalttitietä. Radiossa pyöri Entisten nuorten sävellahja hänen kaartaessaan rampista 6-tielle. Dannyn "Seitsemän kertaa seitsemän" täytti pienen ohjaamon ja Norjala hyräili biisiä ajellessaan liikennevirran mukana.

Vaikka matka tuntui yllättävän pitkältä, Norjala oli tyytyväinen valintaansa, ehtisihän nuo lähikätköt noukkia huonommallakin ilmalla. Etenkin kun hän oli juuri saanut ratkaistua nuo 2 pahaa mysteeriä, jotka hän halusi saada lokattua saman tien tuoreeltaan. Lämpömittari näytti +8, aurinko porotti pilvettömältä lokakuun taivaalta ja matka taittui mukavasti kohti 1. kohdetta.

0-pisteen lähellä Norjala oli hämmästynyt. Kohteen lähellä ollaan, mutta ympäristö ei ollut ollenkaan sitä, mitä hän oli odottanut. Vilkaisu näyttöruutuun kertoi, että matkaa oli enää 17 metriä. Vähän vielä edettyään hän tarkisti 2 kertaa Garmin Coloradonsa ja kyllä, niin vain väitti tuo uusi ja uskollinen GPS, Imatralla ollaan. Lämpömittarikin näytti +22 astetta, mitä ihmettä...?

Ziljoona kysymystä pyöri Norjalan mielessä, nolla vastausta. Tovin hämmästeltyään, hän suuntasi Toyotansa lähimmälle huoltoasemalla, tankki oli näet aivan tyhjä. Norjala nappasi 98E5-pistoolin, tankkasi aivan piripintaan ja lompsa keveni 47 euroa. Laskikohan automaatti oikein, tuntui aika vähältä tuo veloitus, hän mietti ja jatkoi matkaansa seuraavaan kohteeseen.

6 kätköä tällä reissulla saa luvan riittää, mietti Norjala. Täällä hurahti sen verran aikaa, että pimeäkin alkaisi tulla jo 2 tunnin päästä, joten retkeä oli pakko lyhentää loppupäästä.

-----------------------------

Mihin ihmeeseen Norjala oli retkellään joutunut? Selvitettyäsi paikan, syötä se checkeriin, joka kertoo kätkön lopullisen paikan.


Additional Hints (No hints available.) 

Find...

48 Logged Visits

Found it 42     Didn't find it 1     Archive 1     Unarchive 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.