Skip to Content

<

Oksanhaara 2

A cache by sammalksilla Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/23/2012
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Oksanhaaran pikkuveli. The little brother of Oksanhaara, The tree branch.

Tästä piti tulla vertaisensa kaveri Oksanhaaralle (visit link) mutta näin kävi että pikkuveli tupsahti! Ei tarvii erikoisvarusteita, ainoastaan Iloista mieltä ja hieman ketteryyttä.
Tänne ei kannata suunnistaa suoraan isoveljen luota koska välissä on yleensä meri, polun pää löytyy tien varresta suurinpiirtein kätköpaikalta itään. Älä edes yritä mennä lähemmäs ihmisten pihateitä pitkin! Polku vähän siirtyilee vuosittain eikä sitä aina edes ole, mutta siitä vaan niityn poikki katajalta katajalle. Nuo komeat katajat kannattaa käydä katsomassa matkalla.
Talvella osan matkaa saattaa olla latu, mutta yhtä hyvin saattaa olla että ei ole.
Moottorikäyttöiset kulkuneuvot kannattaa jättää kauemmas leveämmän asfalttitien varteen.

Vaikka olenkin sitä mieltä että kätköllä ei tarvitse erikoisvarusteita niin siitä jokainen tehköön oman päätöksensä, kukin menee taitojensa ja kykyjensä mukaan. Viime aikoina on paljon puhuttu kätkön tekijän vastuusta, minun mielestäni kätköllä kävijä päättää itse meneekö vaiko ei. Jos vastuu olisi minulla pitäisi minun järjestää jonkinlainen kykytesti ennen kuin antaisin itse kullekin luvan mennä purkilla käymään. Ja huom: en ole varoittanut kätkökuvauksessani kaikista matkalla olevista vaaroista, mm niityllä saattaa hyvinkin olla myyränkoloja joihin jalka voi humpsahtaa. Terrain ei myöskään ole virallisen laskurin ohjeistuksen mukainen, eihän tällaiselle pikku pyrähdykselle nyt voi nelosta laittaa, sitä se laskuri tarjoaa ihan väkisin.

Ja sitten vielä hieman kätkön ympäristöstä, tämä kivinen niemi on joku muinainen jään reuna tai meren ranta tai vastaava, sen verran vanha kuitenkin että minä en siitä muista mitään joten en osaa tarkemmin kertoa. Ja maat kätkön luona omistaa Porvoon kaupunki kuten lähes koko Hermanninsaaren länsirannan, kätköltä etelään päin on ihan kivaa kävelymaastoa jos haluaa käydä vilkaisemassa. Ennen alueelle kulki polku Koddervikistä rantaa pitkin, mutta vesilaitos tukki tämän reitin verkkoaidalla jo vuosia sitten eikä polkua enää käytä kuin kettu, hän kylläkin melkoisen ahkerasti.

And same in english.
Actually there is not that much inportant things in the finnish text that it should be translated, anyway if you are curious you can use Google translator. But i have to warn you, there will be some mistakes in that automated translation.
You will find the jar with coordinates, waypoints and common sense.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

184 Logged Visits

Found it 176     Didn't find it 1     Write note 6     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.