Skip to Content

This cache has been archived.

Cardamar: [b]Tot zover Klokje-rondweg Sneek. Tijd voor wat anders.[/b]

More
<

Klokje-rondweg Sneek #3 - De Oudvaart

A cache by Cardamar Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/04/2011
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

In deze serie van zestien caches maakt u een rondje om Sneek. U zult het op mijn manier moeten doen, want u moet bij nummer één beginnen, wilt u alle caches vinden. In elke cache vindt u het coördinaat voor de volgende locatie. Op de coördinaten bovenaan de pagina zult u dus niets vinden. We gaan klokje rond (om Sneek)!

Klokje-rondweg Sneek


Klokje-rondweg is een route om Sneek heen, waarbij u maar liefst zestien caches kunt vinden. Het wordt aangeraden om deze route op de fiets te doen. Met de auto is ook mogelijk, maar u zult steeds stukjes moeten omrijden en stukken moeten lopen.

In 2004 is de bouw van deze vrij nieuwe wijk aan de rand van de stad begonnen. De Oudvaart ligt in een waterrijk gebied aan de oostzijde van Sneek, grenzend aan de Stadsrondweg Oost, de Grienedyk en de Oudvaart. Dit water staat via het Jachthavenkanaal en de Houkesloot in open verbinding met het Sneekermeer.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.