Skip to Content

<

Järnböle Beacon - Porvoonseudun alphabet:J

A cache by small oaks Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/24/2011
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Järnböle Beacon - Porvoonseudun alphabet:J


Porvoon Alphabet sarja esittelee nyt Järnbölen asuinaluetta ja sen uumenista löytyvää metsää. Metsästä löydät linkkimaston, joka lähettää koordinaatteja geokätköilijöille Wherigo-datana sopiviin gps/mobiili laitteisiin ja simuloiden chirp anturia. Viestin vastaanottamiseen tarvitsee siis käyttää 6.4.2014 lähtien Wherigo rajapintaa eli löytää otollinen sijainti maston ympäristöstä, jossa tämä rajapinta toimii eli laitteesi reagoi saatuun informaatioon.

Wherigo taajuudet voit ladata täältä Wherigo yhteensopiviin laitteisiin. Testasin ohjelmaa Wherigo Emulaattorilla ja Android WhereYouGo-ohjelmalla.

Kätkössä on kynä, mutta reissaajia ei kätköön ehkä pieniä kolikoita lukuunottamatta mahdu.


Porvoo Alphabet series presents Järnböle suburban area and it's forest. This forest has telecommunication beacon that delivers GSM messages. Now beacon has also capability to send Virtual Chirp Wherigo data to suitable gps or mobile devices. So you can only use Wherigo method after 6.4.2014. Then just find location around the beacon where your device will recieve the data.

To turn you device in Wherigo wave lenght download this cartridge to Wherigo capable device. I have tested this with Emulator and with Android WhereYouGo software.

Cache has a pen but travellers doesn't fit in exept small geocoins.


Seuraava teksti tulee kopioida jokaisen Porvoon seudun Alphabet -sarjan kätköön!

Porvoon seudun Alphabet on siis Suomessa yleistyneen Alphabet-sarjan yksi osa. Ideana on esitellä aina seuraavana vuorossa olevan kirjaimen avulla joku lähipiirissä oleva kiinnostava paikka. Kun ollaan päästy Ö:hön asti, kätkösarja on valmis.

Seuraavassa muutamia ohjeita:
1. Ensimmäisenä kätkön löytäneen (FTF) olisi suositeltavaa tehdä seuraava osa kätkösarjaan. Jos hän on estynyt, tai ei muuten halua tehdä kätköä, niin sitten joku seuraavista tekee sen. Poikkeus lukee säännöissä kohdassa kolme. FTF:n löytäjä ilmoittaa, tekeekö hän kätkön, vai eikö tee loggauksessaan. Yhteis-FTF:ssä sopikaa kuka tekee kätkön. Mielellään jo purkin luona. Jos kukaan ei tahdo tehdä kätköä, jatketaan kuten alussa lukee. FTF:n saa siis logata, vaikka ei teekään seuraavaa kätköä!
2. Etäisyys tulisi olla maksimissaan 25 kilometriä Mannerheiminsillasta (Vanhan sillan ja kävelysillan välissä), mutta tämä ei ole niin tarkka, jos nyt pari kilometriä lipsuu, niin ei haittaa.
3. Viiden kätkön välein saman kätköilijän ei tulisi tehdä sarjaan kätköä, jottei tämä menisi liian yksitoikkoiseksi. Eli jos kätköilijä tekee B:n, hän ei tekisi C-, D-, E-, F- eikä G-kätköä. Viisi kätköä tulisi olla yhden tekijän kätköjen välissä.
4. Kätkön koon pitäisi olla small tai suurempi. Tämä siksi, etteivät kätköt menisi puskaan nakelluiksi mikroiksi ilman ajatusta. Tehkäämme tästä hieno Alphabet!
5. Kätkö saa olla mitä tyyppiä tahansa, kunhan ei mielellään miittiä tai CITOa!
6. Toisin kuin joissakin Alphabeteissä, sinun ei tarvitse etsiä edellisiä purkkeja löytääksesi uusimman. Eli voit aloittaa vaikka kirjaimesta H kiertämisesi.

Kätkösarjan purkit:

A: Ammattiopisto (visit link)
B: Bengtsby (visit link)
C: Chapel in Fagersta (visit link)
D: Dinkelsbühlinaukio (visit link)
E: Empty (visit link)
F: Fredrika (visit link)
G: Go Forest! ( visit link)
H: Huuvari (visit link)
I: Iso Tammi (visit link)
J: Järnböle Beacon (visit link)
K:
L:
M:
N:
O:
P:
Q:
R:
S:
T:
U:
V:
W:
X:
Y:
Z:
Å:
Ä:
Ö:

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

384 Logged Visits

Found it 372     Didn't find it 2     Write note 3     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 4     

View Logbook | View the Image Gallery of 5 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.