Skip to Content

This cache has been archived.

mr.breeze: Omdat, ondanks de waarschuwingen en aanwijzingen, een aantal cachers het benaderen van deze cache als gevaarlijk aanmerkt gaat hij in het archief.

More
<

Moai plakje #2

A cache by mr.breeze Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/02/2011
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Let op, deze cache is alleen lopend te bereiken!!
Let ook goed op het verkeer en loop aan de goede kant van de railing !

Deze cache ligt op het hoogste punt in de nieuwe rondweg rond Franeker en geeft je in zuidelijke richting een mooi uitzicht op dorpen als Hitzum en Achlum. Meer richting het noorden zie je de stad Franeker eens van een heel andere kant en wie goed kijkt ziet een klein stukje grond waarop regelmatig een aantal soorten watervogels vertoeven

De aanleg van de zuidelijke rondweg Franeker is begonnen in 2008 en heeft de gemeente Franekeradeel de nodige kopzorgen gekost.
Door problemen met de grondaankoop kon het werk aan de weg ten oosten van de brug over de Tsjommer Feart niet volledig volgens plan uitgevoerd worden. Dit betekent dat het aanleggen van dit deel van de rondweg vertraging oploopt.
Om toch het gedeelte van de rondweg dat gereed is, in gebruik te kunnen nemen, is een tijdelijke aansluiting aan de Tzummerweg gerealiseerd. Het verkeer kan dan van het westelijke deel van de rondweg (gedeelte Frisiabrêge over het Van Harinxmakanaal tot en met de brug over de Tsjommer Feart) gebruik maken en via de Tzummerweg de route vervolgen.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.