Skip to Content

<

Dingo – Pori alphabet D

A cache by hemikajo Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/13/2011
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Multikätkö Dingon johtotähden Neumannin lapsuudenmaisemissa. D-kirjain Porin Alphabet kätköissä.

Tämä kätkö kuuluu Pori alphabet -kätkösarjaan.

Kätkösarjan ideaksi on suunniteltu, että kunkin kätkön ensimmäinen löytäjä (FTF-loggaaja) tekisi aakkosten seuraavalla kirjaimella alkavan kätkön johonkin sillä kirjaimella alkavaan paikkaan Porissa, kahden viikon kuluessa. Mikäli FTF:n logannut ei halua käyttää FTF:n tuomaa optiota, eli tehdä seuraavaa kirjainkätköä, voisi hän ottaa yhteyttä kätkösarjan ensimmäisen kätkön tekijään, niin yritetään delegoida homma STF:lle jne... Jos jollakin kirjaimella alkavaa paikkaa ei löydy, voi sen ohittaa, tai tehdä mysteerin, joka alkaa kyseisellä kirjaimella.

Kopioithan tämän tekstin myös seuraavaan kätköön!

Tämä kätkö on sarjan D-kätkö.
Dingo on porilainen rockyhtye, joka on jäänyt suomalaisen kevyen musiikin historiaan yhtenä kaikkien aikojen suosituimmista kotimaisista yhtyeistä. Dingon kulta-aika oli vuosina 1984–1986. Yhtyeen perustamisesta lähtien sen keulakuva on ollut laulaja-lauluntekijä Neumann. Dingon tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa "Autiotalo", "Kirjoitan", "Levoton Tuhkimo", "Sinä ja minä", "Nahkatakkinen tyttö", "Pyhä klaani", "Perjantai" ja "Rio Ohoi". Yhtye on myynyt Suomessa uransa aikana yhteensä yli 500 000 levyä.

Dingon musiikki määritellään suomirockiksi, mutta usein Dingon yhteydessä puhutaan myös termistä Porirock.


Neumann vietti lapsuutensa Porin 6. osassa eli Kuukkarissa. Puutalokaupunginosan kapeilla kaduilla näyttää aika pysähtyneen ja on helppo eläytyä tapahtumiin, joita Neumann muistelee: "Tuolta aidalta pikkupoikana putosin ja sain naulan päähäni, tällä sillalla eri kaupunginosien hurjat pojat kohtasivat pesäpallomailojen kanssa. Ja näillä kaduilla pelattiin niin katulätkää kuin -futistakin."

Kaupunginosan ainoassa kivitalossa Tapionkadulla asunut Neumann soitti pihakaveriensa kanssa ensimmäisen rahakeikkansakin. "Keikkaliksa oli viisi penniä ja bändin nimi Sweet Rex. Yleisöennätys oli kahdeksan ihmistä", Neumann nauraa.

Koordinaatit vievät sinut Neumannin lapsuudenkodin viereiseen risteykseen. Ylläolevasta tekstistä voit päätellä oikean talon. Kätköpurkki löytyy seuraavilla tiedoilla:

A = Neumannin lapsuudenkodin Esivallankadun puoleinen kadunnumero.

B = Tapionkadun puolella oleva kunnallistekniikkaan liittyvä numero.

N 61 (1103,786/A)

E 021 (204,4856/B)


HUOM! Kätkö on noin 3 metrin korkeudessa.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

296 Logged Visits

Found it 261     Didn't find it 11     Write note 6     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 8     Owner Maintenance 4     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.