Skip to Content

This cache has been archived.

herbert73: Kiitos kätkön löytäjille.

More
<

VHS II

A cache by herbert73 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/27/2011
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


VHS- ja DVD-sarjan tarkoitus on tutustuttaa kätköilijät Noljakan, Kydön, Pilkon ja Marjalan kaupunginosiin. Matkaa voit tehdä kävellen yksin, kumppanisi, pikkuapulaisten tai koiran kanssa. Voit toki käyttää pyörää tai autoakin, mutta auton parkkeeraus tuottanee usein ongelmia. Tarkkaile samalla alueiden rakennuksia, kuinka värit käyvät yksiin jne. Kesäisin talojen pihapiirit antavat neuvoja siitä kuinka pihat voisi laittaa tai jättää laittamatta. Rentouttavaa kätköilyä valitsemallasi tavalla.

VHS-sarja on kronologinen eepos ja jatkona seuraa DVD-sarja.

Video Home System (lyh. VHS) on JVC:n kehittämä tallentavien ja toistavien videonauhurilaitteiden tallennusmuodon standardi. Se julkistettiin vuonna 1976, kolme vuotta syntymäni jälkeen. VHS-järjestelmä voitti kuluttajien suosiossa muut samankaltaiseen magneettinauhatekniikkaan perustuvat formaatit. VHS-järjestelmässä kuva ja ääni tallennettiin videokasetille.

VHS laitteet tulivat lapsuusaikanani. Muistan vielä hyvin kun TV:stä nauhoitettiin elokuvia ja musiikkia VHS-kaseteille. Elokuvat piti tietenkin katsoa samalla ja yrittää saada mainokset pois, koska jos elokuvassa oli mainokset, niin senhän pilasi elokuvan katsomisen nautinnon kokonaan :)

Nauhat katkeilivat silloin tällöin ja sekös harmitti kaikkia. Monesti ruuvasin kasetin auki ja teippailin nauhaa paikalleen. Nauhan katkeaminen tapahtui usein ihan alusta, jolloin korjaus oli mahdollista. Keskeltä jos meni poikki, niin en enää niitä lähtenyt korjaamaan.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

476 Logged Visits

Found it 468     Didn't find it 2     Write note 2     Archive 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.