Skip to Content

This cache has been archived.

herbert73: Kiitos kätkön löytäjille.

More
<

VHS IV

A cache by herbert73 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/27/2011
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


VHS- ja DVD-sarjan tarkoitus on tutustuttaa kätköilijät Noljakan, Kydön, Pilkon ja Marjalan kaupunginosiin. Matkaa voit tehdä kävellen yksin, kumppanisi, pikkuapulaisten tai koiran kanssa. Voit toki käyttää pyörää tai autoakin, mutta auton parkkeeraus tuottanee usein ongelmia. Tarkkaile samalla alueiden rakennuksia, kuinka värit käyvät yksiin jne. Kesäisin talojen pihapiirit antavat neuvoja siitä kuinka pihat voisi laittaa tai jättää laittamatta. Rentouttavaa kätköilyä valitsemallasi tavalla.

VHS-sarja on kronologinen eepos ja jatkona seuraa DVD-sarja.

Kun ensimmäinen tutkinto ja tutkinnon jälkeinen työpaikka oli saavutettu, oli aika perustaa perhettä. Häät, ensimmäisen lapsen syntymä, ristiäiset, toinen lapsi, ristiäiset, 30v. juhlat jne. Juhlia näytti silloin riittävän ja nehän piti kaikki kuvata. Videokamerassa oli Beta-kasetti, joka oli puolet pienempi kuin VHS-kasetti, mutta kopiointi VHS-kasetille onnistui kuitenkin oikeilla välineillä vallan mainiosti.
Kohta hyllyt notkuivat VHS-kasetteja menneestä elävästä elämästä, tuoden aikakoneen omaisesti nuo lapsieni vauva ja nappisilmä ajat silmieni eteen.

Tytöille (lue myöhemmin pikkuapulaiset) piti tietenkin nauhoittaa lastenohjelmia sairaspäivien varalle. Ja tuli niitä katsottua muulloinkin tietenkin. Maisa-hiiri oli tyttöjen yksi lemppari ja teinkin silloin suurteon nauhoitettuani näitä noin 5 minuutin jaksoja kokonaisen kolmen tunnin nauhan täyteen. Jakso kerrallaan tietenkin. Pikkuapulaiset olivat tuolloin tärkeämpiä kuin kukaan muu henkilö ja halusihan heitä aina ilahduttaa tavalla tai toisella.

Aikaa kului ja rapatessa roiskuu, kuten hyvinkin tuttu sanonta sanoo. VHS-laitteiden valmistus lopetettiin vuonna 2008, jolloin loppui myös yksi oma elämänvaiheeni. VHS-sarja päättyy tähän.

Jatkoa seuraa DVD-sarjassa.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

418 Logged Visits

Found it 404     Didn't find it 5     Write note 2     Archive 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 5     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.