Skip to content

This cache is temporarily unavailable.

Toa Norik:

EXTRA COVID -19 INFORMATION


Pga rådande situation har vi beslutat att ge längre tid än vanligt (60 dagar istället för 30 dagar). Dock så vill vi att du som CO då ger den informationen till dina medcachare genom att vara extra tydlig med dina avsikter. Detta gör du genom att använda alternativ 3 i loggen nedan.


This is a log from a Swedish reviewer, indicating that some kind of action with the cache is required by the cache owner

Hej Estonians!

Som en del av mitt uppdrag som reviewer så har jag tittat på den här cachen och min bedömning är att den behöver någon form av åtgärd från dig som cacheägare, och jag kommer därför att avaktivera den tills vidare. Att jag har tittat närmare på cachen kan till exempel bero på att någon har loggat ”Needs maintenance” eller att flera besökare misslyckats att hitta din cache på sistone. Jag har inte besökt din cache och kan därför inte veta exakt vilket skick den är i, utan har gjort min bedömning utifrån den information som syns här på cachesidan.

Jag får be dig att snarast själv ta reda på hur det står till med din cache och bestämma dig för vad som är en lämplig åtgärd. När du har bestämt dig loggar du någon/några av följande loggtyper:

  1. Underhållslogg - När du varit ute och utfört underhåll på din cache (eller om cachen felaktigt flaggats med attributet ”Needs maintenance", ett vitt kors på röd bakgrund). Attributet för underhållsbehov försvinner automatiskt när du loggar denna loggtyp.
  2. Aktiveringslogg - När cachen är underhållen, loggbar och inte längre har attributet ”Needs maintenance”.
  3. Note - Om du planerar att åtgärda cachen men av någon anledning inte kan göra detta direkt (Absolut nödvändigt om det kommer ta mer än 30 dagar, men lämpligt även om det tar mer än 1-2 veckor). Skriv då en tidsuppskattning. Vet du inte när den kan aktiveras kan du skriva en tidsplan för när du senast kommer uppdatera med ny information.
  4. Arkiveringslogg - Om du väljer att inte ha kvar cachen (glöm inte att en arkiverad cache skall hämtas in så den inte blir skräp i skog och mark). Tänk på att du inte kan ångra en arkivering på egen hand. Den är tänkt att vara en permanent borttagning av din cache.

Det ligger i allas intresse att de cacher som är aktiva är loggningsbara, varför vi reviewers har fått i uppdrag att arkivera cacher som inte är det. Om det inte noterats någon åtgärd med cachen från dig som cacheägare inom 60 dagar kommer därför din cache att arkiveras.

Jag vill även be dig att hantera informationen om dina planer/åtgärder via loggar här på
cachesidan och inte genom att skicka ett mejl till mig. Detta gör att både jag och dina besökare ser vilka planer som finns för cachen. För mer utförlig information om avaktiveringen av din cache, se (länk)

Hälsningar
Toa Norik, reviewer


Besök gärna Sveriges avdelning i Geocachings officiella wiki , där du hittar information för dig som cacheägare.

More
<

Gregers födelsedag

A cache by Estonians Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 01/08/2012
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Koordinaterna ovan har inget med cachen att göra.

Det var en regnig dag i December. Greger fyller år den trettonde December. Greger fyller 57 år. Han ligger i sängen och tänker på alla presenter. Greger bestämde sig för att gå upp. Han tyckte det kändes som om han skulle ramla. Men han ramlade inte det bara kändes så. Sen gick han och tog fram sina kläder: strumpor, jeans, skjorta och kavaj. Han satte på sig kläderna. Sen var han redo för alla gäster som ska komma. Han tyckte det var tråkigt att hans mamma var död och inte kunde komma. Hans mamma dog i bröstcancer när hon var 41 år gammal. Men hans pappa kommer i alla fall.

Den första som kom var hans bästa kompis Tor. Av honom fick han en fin vas med åtta tulpaner i. Greger blev jätteglad för vasen och tulpanerna. Sedan kom Gregers dotter, Elea, med barnbarnen. Tänk att Alexandra redan blivit fyra år! De nästa som kom var hans bröder Pär och Niklas. När alla hade kommit skulle de fika och ha roligt. Efter en stund kom hans granne och ville vara med. Då blev de nio personer.

"Det känns som om det var November igår" tänkte han för sig själv. När de har fikat klart skulle de leka hela havet stormar. Han tänkte på att han redan var 57 år och glömde helt bort att sätta sig på en stol när musiken stannade. Det fanns ju bara åtta stolar, så han åkte ut. Ett av barnbarnen vann. Men Greger brydde sig inte. Han vann ju när han fyllde 53!

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.