Skip to Content

This cache has been archived.

tikma: Oman harrastusinnon hiipumisen takia luovumme osasta kätköistämme ja koska tämä on kadonnutkin, niin emme laita enää uutta. Kiitos kaikille kävijöille.

More
<

Liisalan silta

A cache by tikma Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 01/14/2012
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Microkätkö vuonna 2010 käyttöön otetulla, uudistetulla Liisalan sillalla, joka yhdistää Marttilan kylän Sorsakosken taajamaan.

Pitkän väännön tuloksena Liisalan silta uusittiin, koska vanha vuonna 1962 valmistunut puusilta oli 2002 tehdyn kuntokartoituksen mukaan jopa vaarallinen liikenteelle. Siltahanketta viivästytti epäselvyys omistussuhteista ja vääntöä käytiin siitäkin, rakennetaanko uutta vai remontoidaanko vanhaa ja onko silta painorajoitettu vai ei. Leppävirran kunta halusi kantavuudeltaan 24-tonnisen, kun taas tiekunta halusi 60-tonnisen sillan, jotta myös raskas liikenne voi sitä käyttää.

Marttilan kylän puoli on maatalousvaltaista aluetta ja sieltä voit löytää mm. Rantalan tilan Highland Cattle-rotuista ylämaan karjaa. Tilalla on myös suoramyyntipiste.

Sillan läheisyydessä auton pysäköinti on talviaikaan hieman hankalaa, mutta lyhytaikaisesti auton voi jättää sillan jompaankumpaan päähän. Sillalle ei voi pysähtyä sen kapeuden takia.

Kätkössä ei ole kynää.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

230 Logged Visits

Found it 213     Didn't find it 2     Write note 4     Archive 1     Temporarily Disable Listing 3     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 1     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.