Skip to Content

This cache has been archived.

Thymallus Thymallus: Cache archived.

More
<

Nummela bonebreaker

A cache by mike-nla Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 1/18/2012
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kävelyä n 500 m suuntaansa pellon poikki ja kätkö mäen päällä. Mäki on mahtava pulkkamäki talvella! 1,2 litran muovirasia. Kätkö voi tarvita kaivamista lumen alta, mutta paikka on selkeä.

500 m or so walking each side. Cache on a hill that can be used for snow sliding!Plastic box of 1,2 litres. May need digging below snow but the place is obvious.

Ei kasva raha puussa, eikä puu kivessä, kaatunut puukin sen osoittaa. Vaan voisiko tuohta vuolla kivestä?

Kätkö on helpohko peruskätkö, kooltaan 1,2 litran pitkulainen muovirasia. Sisälle mahtuu vaihtareita ja reissaajia, muutama vaihtari jätetty jo valmiiksi.

Kätkölle menee muutama polku pellon poikki ja kävelyä tulee n 400-500 m suuntaansa. Auton voi jättää pellon laitaan tai sitten pellon kulmassa näkyvän punaisen puuceen kulmille jossa on tilaa. Autolla pääsee paljon pidemmälle ja asuinalueen ympäri toisin kuin kartat vielä toistaiseksi antavat ymmärtää.

Parasta paikassa on kuitenkin iso ja jyrkkä pulkkamäki. Siis muksut ja laskuvehkeet mukaan! Mäki on kuitenkin todella jyrkkä ja pitkä, joten käyttäkää järkeä ja aloittakaa vähän alempaa laskeminen.

Tietoa alueesta:
Alue on Linnanniittua, jossa siis sijaitsee Nummelan ekokylä (visit link) Käytännössä ekokylää ovat perimmäiset rakennukset ja peltoalue. Muukin rakennuskanta on hyvin uutta ja siis energiatehokasta.
Rantaradan raidetta Nummelaan on myös suunniteltu tämän kukkulan kohdilta (visit link)

English
The money doesn’t grow on trees, and trees not on a rock, as you can see from the fallen one. But can you carve bark out of a rock?

This cache is 1,2 l freezer box, enough to hold several items. There are several paths across the field to the hill.
The hill is excellent place for a snow slide, so take something to slide with, even a plastic bag will do in case of emerengy. Have fun!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

131 Logged Visits

Found it 117     Didn't find it 2     Write note 5     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 7 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.