Skip to content

<

Cova Pates

A cache by Kike Pérez i Colomer Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 01/22/2012
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

La Cova Pates és una impresionant cova de formacions calcàries situada entre els termes de Vallada i Moixent, a 720 metres d'altitud.
El caché que vos presentem, està situat a 100 metres de la cova, prop de les antenes i les coordenades de la cova estan al seu interior.
L'accés a la cova és realment emocionant i el seu interior no vos deixarà indiferents.
El seu accés NO requereix de coneixements específics i no és perillós, però sí molt emocionant.

La ruta a la Cova Pates comença des de el Paratge de les Ermites, a Vallada (N38 53.369 W0 41.089)on podeu deixar el cotxe. Seguint la senda SLV en direcció al Penyó (Oest)i després desviant-vos per un camí forestal en direcció Sud-oest i després Nord-Oest fins arribar a les antenes.
El recorregut total és de 5.5 km (anada) superant un desnivell acumulat de 350 metres. En dos hores a marxa normal es pot arribar perfectament al caché.

L'accés al caché és perillós, aneu amb compte amb les altures.

Una vegada conegudes les coordenades de la cova, l'accés a aquesta es realitzarà com es descriu a continuació:

Accediu a la primera sala. Al fons, tot recte, voreu que s'accedeix a un xicotet forat o túnel. Aquest forat té 2.5 metres de llargària, però es tan estret que heu de passar reptant com les serps. Aneu amb compte amb el cap, i teniu sempre a ma una llum i una altra de emergència. Els mòbils no tenen cobertura dins.

Una vegada travessat el forat accedireu a la gran sala principal i si vos desplaceu al final de la sala, al fons, cap a l'esquerra, podreu trobar una altra eixida a la primera sala exterior. Aneu amb compte amb no esvarar-se.

Que gaudiu molt d'aquesta aventura!

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.