Skip to Content

<

Vehkojansuo

A cache by köppänä Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 01/31/2012
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Entisen Anjalankosken nykyisen Kouvolan kaakkoiskulmassa on laaja suoalue.Suurimmat suot ovat Vehkojansuo sekä lamminsuo. Suot olivat pitkään lähes luonnontilassa mutta muutama vuosi sitten Vapo lunasti alueita Vehkojan suolta. Suo raivattiin ja ojitettiin turvetuotantoa varten. Vehkojan suon maamerkkinä on ollut jo kauan metsäsaareke jossa pesii kalasääksi. Kyseinen saareke rauhoitettiin mutta muuten suo on jo osittain turvetuotannosa.Alueen reunamilla kulkee upea maisemalatu joka johtaa Inkeroisten Ladun kodalle ja sieltä edelleen Haminan puolelle Kajanpirtille.
Kosks suon kuivattaminen vaatii suuren määrän ojia niin Inkeroisten Ladun puuhamiehet ovat tehneet mittavan työn rakentaessaan tukevat sillat ojien yli.
Kätköllä haluan esitellä hiukan erilaista maisemaa jossa ei ole mäkiä eikä vuoria.Kätkön löydettyäsi Kannattaa piipahtaa kodalla jossa sinua odottaa kuivat puut makkaran paistoa varten tai vaikka keittelet nokikahvit.Kätkö on kesällä patikkapolun läheisyydessä ja talvella on sukset tai lumikengät kova sana.
muistathan että ladut ovat hiihtämistä varten joten ethän sotke latuja.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

260 Logged Visits

Found it 255     Write note 2     Publish Listing 1     Owner Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.