Skip to Content

This cache has been archived.

GeoGuy: Je cache is door mij gearchiveerd in verband met het te lang op disabled staan.

Mocht de cache, of onderhoud van de cache, aan je aandacht ontsnapt zijn, en je de cache alsnog weer nieuw leven wilt inblazen, dan graag even een berichtje via email.
Als de cache binnen 3 maanden hersteld of herplaatst is, wil ik de cache wel terughalen uit het archief, mits deze aan de dan geldende voorwaarden voldoet.

More
<

HAIRLY's, REITDIEPHAVEN (RELOADED)

A cache by HAIRLY Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 02/18/2012
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

RELOADED; OP DEZELFDE PLEK ALS VOORHEEN. DOOR EEN MISVERSTAND ONDER EEN NIEUWE CODE HEROPEND IPV UIT HET ARCHIEF GEHAALD.(JE KOMT DUS WEER OP DEZELFDE PLEK !!!)
sorry voor het ongemak.

Neem zelf een pen mee!!
Plaats de cache daar terug waar u hem tevoorschijn haalt.
Voor het plaatsen van deze cache is toestemming verleend door de havenmeester!

Reitdiephaven, een gezellige haven in Groningen

Aan de noordwestrand van de stad Groningen, gelegen aan het Reitdiep, ligt de nieuwe jachthaven “Reitdiep”.
Een jachthaven met een geheel eigen karakter, een unieke ligging aan de “staande mastroute” met uitstekende vaarverbindingen.

Er is een geheel nieuw Maritiem-Kwartier ontwikkeld met als thema “wonen aan het water”. De nieuwe jachthaven “Reitdiep” maakt daar een prominent deel van uit. Een kleurrijke bebouwing vormt een unieke en prachtige entourage rond de jachthaven. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen!

Ligging

De jachthaven is gelegen aan het Reitdiep. Dichtbij het stadscentrum van Groningen, dat snel bereikbaar is met de bus of op de fiets.
En U weet : er gaat niets boven Groningen met haar fantastisch aanbod aan shops, uitgaansgelegenheden en theaters.
De haven ligt aan de 4-baans ringweg om Groningen. Zeer snel en gemakkelijk bereikbaar vanuit geheel Noord Nederland door de aansluitingen op het landelijk snelwegennet. Er zijn zeer ruime parkeermogelijkheden.

Vaargebied

De jachthaven “Reitdiep” is gelegen aan de “staande-mastroute” die loopt van Delfzijl (het Eems-Dollardgebied) naar de Friese meren, het Lauwersmeer en het Waddengebied. De vaarverbindingen zijn uitstekend.

Karakter van de haven

De haven is een gezellige, comfortabele en veilige haven met een capaciteit van 220 ligplaatsen. De jachthaven voorziet in de behoefte van veel watersporters, zowel “vaste liggers” als passanten op lokaal en regionaal niveau. Ook voor het (internationale) passantenverkeer is de jachthaven door haar vele faciliteiten zeer aantrekkelijk. Kortom : een aantrekkelijke thuishaven voor motorkruisers, zeiljachten en sloepen.
Tevens zeer gewild als winterligplaats.
(bron: site Reitdiephaven)

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.