Skip to Content

<

Venesataman Teuvo

A cache by Gylan Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/06/2012
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkö sijaitsee lähellä Pirttiniemen venesatamaa sekä bussilinjan 21 päätepysäkkiä.

Venesataman Teuvo on joutunut karkaamaan rakennustöiden tieltä läheiseen metsikköön. Ennen majapaikkanaan satamaa pitänyt Teuvo ei saanut enää nukuttua kauniissa veneessään, jolla hän kesäisin tapasi purjehtia pitkin Kallavettä sen saarten lomassa. Teuvon vene oli sataman komein ja suurin purjevene, jota koko sataman muu käyttäjäkunta kadehtien ja ihastellen katselivat.

Teuvo piti veneestään ja niinpä hän oli tottunut viettämään siinä elämää ympäri vuoden. Osasyynä tähän asumismuotoon mainittakoon, ettei pankki enää tohtinut antaa hänelle asuntolainaa veneen rahoittamisen lisäksi.

Oletko koskaan ajatellut, kuinka niin suuri hiekkakenttä kestää sellaista kulutusta, kuin venesataman sorainen ja laaja satamapiha joutuu kestämään? Siitä saamme nimittäin kiittää ilmaiseksi kunnossapidosta huolehtinutta Teuvoa, joka piti kovasti japanilaisesta puutarhakulttuurista. Niinpä hän tapasi haravoida kivet symmetrisiin jonoihin ja linjoihin. Näin alueen kunnossapito myös keväisin helpottui, sillä lumien sulaessa Teuvon haravoimat kivijonot ohjasivat veden tasaisena virtana Kallaveteen.

Teuvo on tätä nykyä siirtynyt haravoimaan erästä toista Kuopion ranta-aluetta, mutta hän jätti jälkeensä piilopaikkansa tykö pienen todisteen vuosien mittaisesta työpanoksestaan.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

451 Logged Visits

Found it 420     Didn't find it 11     Write note 12     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 4     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.